Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Sony: Zábava s novým smartfónom Xperia E4

Sony: Zábava s novým smartfónom Xperia E4
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
13. 2. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Nový smartfón Xperia™ E4 od japonskej spoločnosti Sony prináša jednoduchosť používania, zábavu na veľkom displeji a silnú výdrž batérie, a to všetko vo vysokokvalitnom a zároveň cenovo dostupnom dizajnovom prevedení.

Jednoduché použitie od momentu, keď svoj mobil zapnete

Xperia E4 je postavená tak, že si môžete vychutnávať smartfón s jednoduchým použitím, rýchlym prístupom k obľúbeným aplikáciám a intuitívnym ovládaním.

S novou Xperia E4 si môžete ľahko zoradiť priority v rámci svojich dlhých dní vďaka našej až 2-dňovej výdrži batérie.

Urobiť dokonalý záber by už nemohlo byť jednoduchšie. Zabudované aplikácie ako automatické rozpoznanie scenérie, funkcie vylepšenia záberu a ďalšie kamerové aplikácie sa postarajú o to, aby ste aj pri vynaložení minimálneho úsilia mali skvelé fotky.

A aby sme vám pomohli vyťažiť z vášho smartfónu čo najviac, Xperia E4 je navrhnutá tak, že zmena nastavení vášho smartfónu je rýchlejšia ako kedykoľvek predtým. Stačí použiť hornú lištu a v rámci nej "rýchle nastavenia". A intuitívne systémové aktualizácie zabezpečia, aby ste vždy mali jednoduchý prístup k najnovšiemu a najlepšiemu dostupnému softvéru.

Xperia E4

A pre nováčikov vo svete Xperia je tu plynulá migrácia z iných zariadení Android, iOS alebo Blackberry, ktorá je zároveň aj super rýchla. Vďaka aplikácii Xperia™ Transfer si môžete preniesť kontakty, fotky, záložky, aplikácie, hudbu, správy a mnoho ďalšieho obsahu bez nejakých ťažkostí - alebo bez obáv, že prídete o niečo dôležité.

Pocíťte kvalitu uznávaného dizajnu Sony

Pokiaľ ide o vzhľad, Xperia E4 bojuje v kategórii ďaleko presahujúcej jej hmotnostný limit - prináša pocit prvotriednosti a typickej jedinečnosti, s kvalitnými dizajnovými detailmi, ktoré sú nezameniteľné a typické pre značku Sony.

Zdrsnený povrch a štíhly, zaoblený OmniBalance dizajn Xperia E4 z nej robia smartfón, ktorý je radosť držať v ruke, pričom displej je odolný proti poškriabaniu, čo ešte znásobuje jeho odolnosť.

A nielen to, Xperia E4 má tiež dizajnové prvky, ktoré sa zvyčajne objavujú v smartfónoch najvyššej kategórie, ako napríklad hliníkové hlavné tlačidlo s diamantovým zabrúsením pre maximálnu precíznosť a charakteristický krúžok fotoaparátu z nehrdzavejúcej ocele.

Xperia E4 je dostupná v klasickom čiernom a bielom farebnom prevedení, zachováva prémiový vzhľad, ktorým sú Xperia produkty všeobecne známe. A aby ste si ju mohli prispôsobiť podľa seba, Xperia E4 obsahuje prispôsobiteľné témy užívateľského rozhrania a dostupné sú taktiež vhodné kryty, takže jej vzhľad môžete zmeniť zvnútra i zvonku, aby čo najlepšie vyhovovala vášmu vlastnému štýlu. Svoje zážitky môžete zlepšiť ešte viac vďaka širokej škále Sony doplnkov, vrátane reproduktora BSP10 Bluetooth® a slúchadiel SBH60 Stereo Bluetooth®.

Xperia E4Xperia E4

Dvojdňová výdrž batérie garantuje výnimočný výkon

Najnovšie Sony smartfóny sa rýchlo stávajú vychýrenými vynikajúcou výdržou batérie. Xperia E4 z týchto skúseností čerpá a má integrovanú výkonnú 2300mAh batériu, s ktorou má váš smartfón výdrž až dva dni, takže sa nemusíte každý večer trápiť s nabíjaním svojho telefónu. A ak to nestačí, aktivujte režim šetrenia STAMINA na optimalizáciu fungovania batérie alebo režim Ultra STAMINA, s ktorým váš telefón vydrží týždeň pri používaní čisto základných funkcií.

A spolu s výdržou dostávate aj rýchlosť. S vysokovýkonným 1.3 GHz štvorjadrovým procesorom s vysokou rýchlosťou môžete mať naraz spustené viaceré aplikácie simultánne, surfovať na internete aj streamovať videá. Tento procesor a 1GB RAM vám tiež prinášajú vysoký výkon a rýchlosť bez zbytočného vybíjania batérie. A s 8GB úložiskom má vaša Xperia E4 taktiež dosť miesta na uloženie vášho obľúbeného obsahu.

Mobilná zábava

Zábava je pevným stredobodom smartfónu Xperia E4. Vďaka 5” qHD displeju a IPS pre ten najlepší zorný uhol si môžete vychutnávať vysokokvalitnú zábavu nech ste kdekoľvek, pričom špičkové Sony reproduktory sa postarajú skvelý audio zážitok a intenzívny zvuk.

Nová Sony aplikácia PartyShare prostredníctvom Wi-Fi Direct umožňuje zdieľať hudbu cez telefón s každým, kto je v miestnosti - takže z vás môže byť osobný DJ pre vašich priateľov. Aplikáciu PartyShare môžete tiež využívať na získavanie a zdieľanie fotiek z každej párty. PartyShare je už v Xperia E4 predinštalovaná, ale je tiež dostupná na stiahnutie z Play Store pre všetky Xperia produkty a Android smartfóny, fungujúce na OS Kitkat, príp. novších verziách OS Google.

Xperia E4

Vďaka 5MP zadnej kamere s funkciou HDR a celou škálou zábavných kamerových aplikácií máte možnosť robiť fotky, na ktoré budete pyšný, vrátane rozšírenej reality s AR fun, streamovaniu s Live on YouTube™, retušovaniu s Portrait retouch, ozvučeniu fotografie so Sound photo, akčným záberom s Timeshift burst, AR effect, Social live, kreatívnym efektom a panoramatickým záberom so Sweep panorama. A s 2MP prednou kamerou si môžete robiť kvalitné selfie zábery a vďaka špeciálnej selfie aplikácii môžete tieto zábery posunúť na úplne novú úroveň.

Xperia E4 je dokonalým spoločníkom pre užívateľov, ktorí hľadajú super jednoduchý avšak kvalitný smartfón so skvelou zábavou a dlhotrvajúcim výkonom. Na trh bude uvádzaný od polovice februára, vrátane variantu Dual SIM.

Úplný zoznam špecifikácií Xperia E4 nájdete na: www.sonymobile.com/global-en/products/phones/xperia-e4/specifications/

(Zdroj: Tlačová správa Sony)