Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

TS Lenovo: Smartfóny P90 a VIBE X2, náramok VB10

TS Lenovo: Smartfóny P90 a VIBE X2, náramok VB10
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
12. 1. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Lenovo na medzinárodnom veľtrhu spotrebnej elektroniky CES 2015 oznámila uvedenie radu plnohodnotných zariadení a príslušenstva, navrhnutých pre zdokonalenie mobilného zážitku spotrebiteľov, ktorí sú neustále v pohybe.

Lenovo P90 debutuje ako prvý smartfón s výkonom 64-bitového procesora Intel® Atom™ a LTE-Advanced modemu Intel XMM™ 7260, ktoré zabezpečujú výnimočný mobilný výkon a rýchlosť, zatiaľ čo oceňovaný smartfón VIBE X2 získava väčší a výraznejší vzhľad v limitovanej edícii X2 Pro a VIBE Xtension™ bleskom pre selfie zábery. Tento rad uzatvára nositeľné príslušenstvo - náramok Lenovo VIBE Band VB10 s E Ink displejom a výdržou batérie, ktorá patrí k najlepším v tomto odvetví.

Prvý smartfón so 64-bitovým procesorom Intel® Atom™ a modemom Intel LTE Advanced

Lenovo P90 je prvým smartfónom, ktorý využíva kombináciu najnovšieho 64-bitového procesora Intel® Atom™ Z3560 a 5-režimového modemu XMM™ 7262 od Intel. Vďaka týmto výkonným komponentom smartfón P90 poskytuje vynikajúce rýchlosti spracovania a zároveň podporu LTE-Advanced FDD & TDD pre vysokorýchlostnú konektivitu aj na celosvetových trhoch.

Smartfón Lenovo P90 je navrhnutý tak, aby poskytoval výkon a výkonnosť, vďaka čomu užívatelia môžu konať rýchlo a veci dotiahnuť dokonca. S obrovskou 4000mAh batériou je P90 pripravený držať tempo a spĺňať požiadavky dnešného životného štýlu, od rána až do večera. Jasný 5,5-palcový FHD displej smartfónu P90 s pôsobivou hustotou pixelov 400ppi, mobilným užívateľom umožňuje vychutnávať obsah a znovu prežiť ich najlepšie momenty v živých farbách a vo vysokom rozlíšení.

P90 sa navyše pýši pokrokovou 13MP zadnou kamerou so špičkovým zhlukovacím snímačom a optickou stabilizáciou obrazu pre skvelé zábery aj pri slabom osvetlení. Predná 5MP kamera je vybavená skrášľovacími prvkami a ovládaním gestami a 4G LTE dátové rýchlosti sú ideálne pre streamovanie videa a hudby, prípadne hranie hier, aj keď ste v pohybe. Smartfón P90 bude na trhu dostupný v troch farebných prevedeniach - perleťová biela, ónyxová čierna a lávová červená.

P90

VIBE smartfóny sú väčšie a rýchlejšie vďaka X2 Pro

Smartfón limitovanej edície Lenovo VIBE X2 sa pýši rovnako pútavým, oceňovaným dizajnom ako Lenovo X2 a svojim elegantným, ľahkým celokovovým telom posúva remeselné majstrovstvo, výkon a štýl na ďalšiu úroveň. VIBE X2 Pro obsahuje 5.3-palcový FHD displej s úžasnými vizuálnymi prvkami a 64-bitový osemjadrový procesor Qualcomm® Snapdragon™, ktorý prináša ohromujúci výkon a dlhotrvajúcu výdrž batérie.

A pre jednoduchšie používanie Lenovo X2 Pro obsahuje intuitívne navrhnuté užívateľské rozhranie VIBE 2.0, predstavujúce personalizované zamknutie displeja, kameru s okamžitým zapnutím Instant On, elegantné transparentné ikony a mnohé ďalšie prvky. Tento smartfón taktiež využíva duálne 13MP kamery s automatickým zaostrovaním (predná a zadná) s LED bleskom, ovládaním gestami a skrášľovacími prvkami, ktoré sa spájajú s novým doplnkovým bleskom VIBE Xtension™ pre selfie zábery, vďaka čomu ich zachytíte v bezchybnej kvalite.

VIBE X2 Pro

Perfektné selfie zábery zakaždým a vždy

Doplnkový blesk Lenovo VIBE Xtension™ pre selfie zábery je príslušenstvo, ktoré musíte mať, ak chcete zachytiť každý moment, bez ohľadu na svetelné podmienky. Blesk vreckovej veľkosti sa zapojí audio jack konektorom, vďaka čomu môže užívateľ rýchlo vytvoriť ideálne osvetlenie a zosynchronizovanie spúšte a urobiť tak nádherné, prirodzene vyzerajúce zábery, či už vonku, vo vnútri a kdekoľvek medzitým.

Blesk Selfie Flash využíva 8 rozptýlených LED svetiel, ktoré obohatia dostupné svetlo a zabezpečia tak prirodzené farebné odtiene aj pri slabých svetelných podmienkach. Dobíjateľný blesk zabezpečí až do 100 selfie záberov na jedno nabitie, a vy môžete fotiť a zdieľať svoje zábery od rána do noci, zatiaľ čo 100% synchronizácia spúšte sa plynule načasuje tak, aby zachytila dokonalé selfie zábery.

Nositeľné pripojenie - po celý týždeň, neustále zapnuté

Náramok Lenovo VIBE Band VB10 je navrhnutý tak, aby užívatelia žili svoj život viac prepojene a bez obáv. Je vybavený prvkami ako E Ink displejom, výdržou batérie až do 7 dní a vždy zapnutým Bluetooth, fitness funkciami, notifikáciami telefónu a vodotesnosťou. Náramok VIBE Band užívateľom pomáha, aby boli fit, v spojení a stále informovaní, nech idú kamkoľvek. E Ink displej znamená jasný displej, na ktorý už netreba pri čítaní žmúriť - ani pri slnečnom svetle.

Užívatelia môžu prijímať okamžité notifikácie - o hovoroch, SMS správach, o dianí na sieťach Facebook, Twitter, WeChat a ďalších - pričom na displeji je priestor až pre 150 znakov a fitness funkcie a sledovanie monitorujú telesnú kondíciu a aktivity, aby sa užívatelia mohli sústrediť na svoje zdravotné ciele. Náramok Lenovo VIBE Band VB10 funguje s akýmkoľvek mobilným zariadením so systémom Android alebo iOS.

Band VB10

Dostupnosť

Lenovo P90 bude dostupný od apríla 2015.
Lenovo VIBE X2 Pro bude dostupný od apríla 2015.
Blesk Lenovo VIBE Xtension™ Selfie Flash bude dostupný na používanie spolu s VIBE X2 Pro.
Lenovo VIBE Band VB10 bude dostupný od apríla 2015.

(Zdroj: TS Lenovo)