Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Sprayable Sleep: Sprej pre pokojný spánok

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
5. 2. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Poruchy spánku alebo nespavosť je nepríjemná záležitosť, ktorú by mohol vyriešiť sprej Sprayable Sleep, ktorý sa uchádza o pozornosť na start-upovej stránke Indiegogo. Ľudia zvyknú pri problémoch spánku užívať lieky alebo vyhľadávajú iné spôsoby ako zaspať.

Dlhodobé úžívanie liekov na podporu spánku však môže mať nepriaznivý dopad na ľudský organizmus, pretože tieto lieky často obsahujú niekoľkonásobne viac chemikálií ako je potrebné. Sprej Sprayable Sleep oproti bežným liekom sa snaží vyvolať bežnú reakciu tela, ktoré pri zdravom fungovaní produkuje melatonín, čo je látka, ktorá má na starosti denný a nočný cyklus.

Sprej dávkuje do tela len potrebné množstvo melatonínu jeho postupným uvoľňovaním cez nastriekanú kožu a obchádza tak zažívací systém. Sprej je vyrobený len z troch jednoduchých surovín – základ je už spomínaný melatonín, ktorý je zmiešaný s vodou a s tyrozínom (derivát prírodnej aminokyseliny).

Sprayable Sleep

Sprayable Sleep by sa mal aplikovať streknutím na každú stranu krku alebo na obidve zápästia a to približne hodinu pred spaním. Používateľ po jeho aplikácii ľahko zaspí a prekoná aj okolnosti, ktoré spôsobujú budenie ako je napríklad stres, rôzne bolesti, hluk, svetlo.

Sprej je vhodný aj pre pracujúcich v nočných zmenách alebo pre ľudí, ktorí často cestujú a nevyhnú sa časovému posunu, ktorý potrebujú dospať. V prípade extrémnej nespavosti sa môže sprej aplikovať opakovane, no nemalo by sa prekročiť použitie spreja 8 krát v priebehu 24 hodín.

Sprayable Sleep