Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Born to Fly Baby: Užitočný mix detského kočíka a príručnej batožiny

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
9. 11. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Cestovať lietadlom môže byť samé o sebe stresujúce, no ale ak k tomu pridáme malé dieťa a všetku tú batožinu, starosti môžu eskalovať do výšin. Tím vývojárov Born to Fly Baby však chce cestovanie uľahčiť a prináša kombináciu skladateľného kočíka zakomponovaného do príručnej batožiny.

V zloženej forme vyzerá byť Born to Fly Baby ako každá iná bežná príručná batožina. Spĺňa medzinárodné štandardy pre príručnú batožinu a má vysúvaciu rukoväť a kolieska pre presun. K celkovej hmotnosti pridáva Born to Fly Baby pritom len okolo 1 kilogramu.

Born to Fly Baby je unikátna kombinácia príručnej batožiny a detského kočíka

V hornej časti batožiny Born to Fly Baby je však ukrytý rozkladací kočík pre malé dieťa. Ten má viac polôh, takže sa dá nastaviť podľa potreby a situácie v ktorej sa so svojou ratolesťou nachádzate. Kočík sa pritom dá jednoducho roztiahnuť iba za pomoci jednej ruky.

Born to Fly Baby má polohovateľný kočík pre prevoz dieťaťa pri cestovaní

Hoci je takéto riešenie určite šikovné, Born to Fly Baby má aj ďalšie esá v rukáve. Súčasťou batožiny je záložná batéria pre nabíjanie vašich mobilných zariadení, či odnímateľná peňaženka na mince, aby sa nestratili pri preprave. K dispozícii je aj zabudovaný organizér pre špinavú bielizeň, ktorý pohltí všetky plienky zašpinené v priebehu cesty.

Príručná batožina Born to Fly Baby sa dá jednoducho premeniť na detský kočík

Príručná batožina s rozkladacím kočíkom Born to Fly Baby je momentálne súčasťou start-up kampane na portáli Kickstarter. Vývojári sa snažia získať 50 000 austrálskych dolárov na rozbehnutie výroby. Do konca kampane zostáva ešte 43 dní a už teraz vyzbierali viac ako 18 000 austrálskych dolárov. Batožina Born to Fly Baby sa dá získať finančnou podporou v sume 299 austrálskych dolárov, pričom ak bude kampaň úspešná a všetko pôjde podľa plánu, mala by byť pre podporovateľov kampane k dispozícii od mája 2017.

Born to Fly Baby: Užitočný mix detského kočíka a príručnej batožiny