Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Detská postieľka Snoo utíši nepokojné batoľa za pomoci kolísania a zvukov

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
19. 10. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Hoci deti sú tým najväčším darom pre rodinu, v počiatočných mesiacoch vám nedoprajú príliš veľa spánku. Toho si bol dobre vedomý aj pediater Dr. Harvey Karp, ktorý sa spojil so švajčiarskym návrhárom Yvesom Beharom a tímom výskumníkov z Media Lab MIT, aby o päť rokov vytvorili riešenie tohto problému v podobe automatizovanej detskej postieľky Snoo.

Táto inovatívna detská postieľka dokáže upokojiť plačúce dieťa počas noci simuláciou kolísky a prehrávaním upokojujúcich zvukov, takzvaného bieleho šumu, ktorý napodobňuje zvuky v ženskej maternici.

Detská postieľka Snoo dokáža automaticky utíšiť vaše dieťa za pomoci kolísania a zvukov bieleho šumu

Pokiaľ zabudované mikrofóny v postieľke Snoo detegujú detský plač, začne sa postieľka automaticky vrtieť a postupne zvyšuje úroveň bieleho šumu, ktorý udržuje dokým sa detský plač nezastaví. V tomto okamihu ešte nejaký čas pokračuje postieľka v už jemnejšom kolísaní, aby sa spiace dieťa dostalo rýchlejšie do hlbšieho spánku.

Detská postieľka Snoo dopraje vášmu dieťaťu i vám pokojný spánok počas noci a veľa energie na nasledujúci deň

Rodičia majú možnosť sledovať alebo ovládať postieľku Snoo priamo zo svojej postele prostredníctvom mobilnej aplikácie cez bezdrôtové Wifi pripojenie. Voliteľnou výbavou postieľky Snoo je špeciálny návlek, vyrobený z bavlny, do ktorého sa batoľa vloží, a ktorý sa k postieľke upevní pomocou vstavaných klipov. To vášmu dieťaťu zaručí bezpečnú polohu na chrbte. K dispozícii je aj nočné LED svetlo, ktorého intenzita je ovládaná senzorom citlivým na zmenu okolitého svetla.

Detská postieľka Snoo sa dá predobjednať za cenu 1160 dolárov na stránke www.happiestbaby.com.

Dieťa sa v postieľke Snoo môže vložiť do návleku, ktorý zabezpečí jeho polohu na chrbte