Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Magic Balloons – tvarovateľné balóny, ktoré neprasknú

Autor:
Zuzana S. Wenzlová
Zverejnené:
16. 5. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Žiadna poriadna detská párty sa nezaobíde bez balónikov a výzdoby. Práve balóny dokážu vyčariť ilúziu rozprávkového miesta nielen deťom ale aj dospelým. Sú zábavkou a dekoráciou na svadbách, večierkoch a spoločenských udalostiach, stali sa súčasťou Valentínov, plesov, promócií. Nielen malé detské očká zažiaria pri pohľade na balónovú výzdobu v podobe balónových sŕdc, stĺpov, stien, girlánd, kvetov a podobne.

Aj vo svete balónov však existujú trendy a jedným z najvychytenejších sú Magic Balloons – balóny v tube, ktoré nepraskajú. Nájdete ich v jednom z obchodov v celosvetovo známom hračkárstve Hamleys. Hračkárstvo neustále prináša nové kreatívne nápady, ktorými oživujú klasický sortiment bábik, autíčok, filmových postavičiek či plyšových hračiek. Jedným z takýchto nápadov je práve balón v podobe pasty, z ktorej sa dajú vyčarovať skutočne originálne tvary. A rozhodne neunikli ani našej  pozornosti.Balón, oslava, Hamleys, balónová výzdoba, narodeninová párty

S Magic Balloons si vyrobíte balóny za niekoľko minút, v tvare, farbe a veľkostiach, aké vám fantázia dovolí. Základom je špeciálna živica v uzatvárateľnej tube. Existuje v rôznych farebných vyhotoveniach a dá sa miešať podľa gusta. Zmiešaním farieb na výslednom balóne sa vytvára mapa farebných škvŕn, čiže žiadny balón nie je nikdy rovnaký. Pomocou priloženej trubičky potom už len stačí živicu ústami nafúkať a jemne rukami dotvarovať do želanej veľkosti a podoby.

Balón, oslava, Hamleys, balónová výzdoba, narodeninová párty

Na rozdiel od klasických balónov, však Magic Balloons nepraskajú, a sú odolné voči prepichnutiu. Hrot ceruzky ho totiž neprepichne ale prejde cez jeho plášť. Existujúcu dieru stačí nanovo utesniť a veselo dofúkavať ďalej. Živica je bezpečnostne testovaná a nelepí sa.

Aj my z redakcie sme sa skutočne zabavili už len samotným sledovaním tohto procesu domácej výroby balónov. A na chvíľu sme sa, vďaka tomuto šikovnému vynálezu, opäť preniesli do detských čias.