Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Cez Telekom môžete platiť aj v Google Play

Cez Telekom môžete platiť aj v Google Play
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
14. 5. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Mobilný operátor Slovak Telekom pokračuje v rozširovaní možností platby mobilným telefónom a pre všetkých používateľov so zariadeniami s operačným systémom Android prináša možnosť platiť za aplikácie, hry, filmy, hudbu a knihy jednoducho aj vo faktúre, alebo z kreditu. Vďaka tomu tak už používatelia pre nákup v obchode Google Play nepotrebujú platobnú kartu.

Používateľom zariadení s OS Android sa v zozname platobných metód v najbližších dňoch automaticky zobrazí nová možnosť pre rýchly, jednoduchý a bezpečný nákup – platba cez Slovak Telekom.

Po uskutočnení každej transakcie dostane používateľ potvrdzujúci email, vďaka ktorému má vždy aktuálny prehľad o svojich nákupoch. Spoločnosť Google uvoľňuje prístup k službe postupne, pre 100% používateľov bude dostupná v nasledujúcich dňoch.

V súčasnosti môžu používatelia prostredníctvom T-platby uhrádzať produkty a služby aj vo Windows Phone Store, či u partnera Mopay. Možnosť platby prostredníctvom faktúry alebo z kreditu sa onedlho rozšíri aj o partnera PayPal.

Viac informácií nájdete na https://www.telekom.sk/t-platba.

(Zdroj: Tlačová správa Slovak Telekom)