Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Microsoft Xbox Onesie: Výbava pre maximálne hráčske pohodlie?

Microsoft Xbox Onesie: Výbava pre maximálne hráčske pohodlie?
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
24. 8. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Po uvedení zoštíhlenej verzie hernej konzoly Xbox One S pripravila spoločnosť Microsoft ďalší produkt, ktorý je určený pre náruživých hráčov. Novinka sa však neponúka 4K zobrazovaciu technológiu a ani sa nedá zapojiť k televízoru. Ide o nezvyčajnú značkovú súpravu Xbox Onesie v podobe mikiny s kapucňou (hoodie).

Aj keď by sa mohlo to mohlo zdať ako nezmysel, Microsoft naozaj vytvoril mikinu s kapucňou Xbox Onesie pre skutočných hráčov a ľudí, ktorí radi pozerajú seriály či filmy prostredníctvom online služieb. Xbox Onesie má zväčšené bočné vrecká, aby sa do nich pohodlne zmestil diaľkový ovládač pre hernú konzolu Xbox a na ľavom rukáve sa nachádza špeciálne vrecko na smartfón pre rýchly a pohodlný prístup.

Mikina s kapucňou Xbox Onesie od spoločnosti Microsoft je prispôsobená pre náruživých hráčov

Microsoft tiež vybavil mikinu Xbox Onesie zväčšenou kapucňou, aby mohla poskytnúť dostatok priestoru pre objemné herné slúchadlá s mikrofónom. Textúrované podložky na lakťoch zase majú zabrániť kĺzaniu počas najintenzívnejších herných zážitkov či už vo virtuálnych prestrelkách, automobilových pretekoch alebo iných akčnejších hrách.

Mikina s kapucňou Xbox Onesie má aj vrecko na ľavom rukáve pre rýchly prístup k mobilnému telefónu

Hoci to vyzerá tak, že sa nejedná o nejaký žart zo strany Microsoftu, nemôžeme si byť istý, či ide o netradičnú reklamnú akciu alebo o reálny výrobok. Neexistuje totiž žiadna informácia o cenách alebo dostupnosti mikiny Xbox Onesie. V tlačovej správe od Microsoftu boli len zverejnené údaje o tom, v akom pomere Austrálčania konzumujú rôzne médiá.

Mikina Xbox Onesie má zväčenú kapucňu, aby sa pod ňu zmestili hráčske slúchadlá s mikrofónom

Mikina s kapucňou Xbox Onesie je navrhnutá ako štýlový a praktický doplnok pre hráčov a ľudí, ktorí sledujú online médiá