Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Posteľ s pamäťovou penou pre vášho štvornohého maznáčika

Posteľ s pamäťovou penou pre vášho štvornohého maznáčika
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
18. 8. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Ľudia investujú množstvo peňazí na svoje postele v nádeji, že najnovšie technológie pamäťovej peny im poskytnú lepší spánok. Doteraz však takáto forma pohodlia nebola dostupné pre domácich štvornohých miláčikov. To sa snaží zmeniť spoločnosť Casper, ktorá prichádza s novou posteľou pre zvieratá s názvom Dog Mattress, ktorá využíva najnovšie technológie preto, aby sa prispôsobila štvornohým obyvateľom domácnosti.

Dog Mattress je v podstate zmenšená verzia vrstiev používaných v matracoch pre ľudí. Kombinuje v sebe visko-elastickú pamäťovú penu s podporou polyuretánovej peny. Polovica matrace s penou s pamäťovou schopnosťou je určená na uľavenie tlaku pri spánku a druhá, podporná časť peny bola vybraná pre svoje pohodlné a trvanlivé vlastnosti.

Matrac má po okraji vyvýšené hrany, ktoré majú za cieľ vyvolať u zvieraťa pocit bezpečia. Slúžia tiež aj ako vankúš a teda poskytnú spiacim psom miesto na uloženie hlavy.

Dog Mattress je posteľ pre psov s pamäťovou penou pre lepší spánok

Viaceré bežné postele pre psov bývajú vyrobené z menej kvalitných a najmä odolných materiálov. To nie je prípad Dog Mattress, ktorá je odolnejšia vďaka povrchovému poťahu vyrobeného z kombinácie nylonu, polyesteru a olefinu. Táto kombinácia je navrhnutá tak, aby bola dostatočne pevná a aby prežila aj roky pod „útokom“ pazúrov, poškriabaniu a žuvaniu. Poťah sa dá oprať v práčke a nylonový dizajn zabraňuje chlpom zvieraťa sa dostať do matrace. Zips je pritom ukrytý vo všitých vreckách, aby nedošlo k poškriabaniu podlahy.

Dog Mattress s pamäťovou penou je odolná a má vyvýšené okraje pre uloženie psa

Dog Mattress vo svojej najmenšej veľkosti meria 66 x 48 x 15 centimetrov a má nosnosť do 13,6 kilogramu. Stredná matrac má rozmery 84 x 64 x 15 centimetrov a je určená pre psov s váhou do 27,2 kilogramu. Posledná najväčšia matrac má rozmery 114 x 89 x 17,8 centimetra a poskytne pohodlné miesto odpočinku pre psov s hmotnosťou do 40,8 kilogramu.

Malá matrac Dog Mattress stojí 125 dolárov, stredná má hodnotu 150 dolárov a veľká vás bude stáť 225 dolárov.

Posteľ pre psov Dog Mattress je dodávaná v troch veľkostiach s rôznou nosnosťou