Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Polar M600 v sebe spája Android Wear a pokročilé monitorovanie fitness aktivít

Polar M600 v sebe spája Android Wear a pokročilé monitorovanie fitness aktivít
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
4. 8. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Polar je jedna z najstarších na trhu čo sa týka výroby zariadení pre sledovanie fitness aktivít. Už v roku 1982 vydala bezdrôtový prenosný monitor srdcového tepu. Teraz sa spoločnosť môže pochváliť novými hodinkami M600 so systémom Android Wear, ktoré majú v sebe zabudovanú najnovšiu proprietárnu technológiu optického monitorovania pulzu a disponujú aj GPS.

Okrem GPS a optického monitoru srdcovej činnosti, so šiestimi LED diódami, majú hodinky M400 k dispozícii 4 GB internej pamäte pre sledovanie chôdze, behu, jazdy na bicykli, životne dôležitých orgánov a umožnia používateľom počúvať hudbu a to aj bez pripojeného telefónu. Hodinky sú určené pre nepretržité sledovanie fyzickej aktivity a spánku. Sprievodná aplikácia Polar Flow App môže zároveň slúžiť ako osobný tréner.

Spoločnosť Polar predstavila nové fitness hodinky Polar M600

Fitness hodinky Polar M600 s 1,3 palcovým dotykovým displejom sú vodotesné v kategórii IPX8 a teda môžu byť používané aj pri plávaní. Fyzické tlačidlo slúži pre jednoduché ovládanie počas tréningu a batéria dodá hodinkám dostatok výdrže viac ako 48 hodín, pokiaľ sú prepojené s Android zariadením (24 hodín s iOS zariadením a 8 hodín s využitím GPS).

Fitness hodinky Polar M600 majú optický snímač srdcového tepu

Použitie operačného systému Android Wear umožňuje hodinkám Polar M600 preniknúť k funkciám, ako je hlasové ovládanie od spoločnosti Google, schopnosť odpovedať na textové správy a prístup k tisícom aplikácií pre Android Wear.

Fitness hodinky Polar M600 budú k dispozícii po celom svete koncom tohto roka za cenu 349,90 Eur v čiernej a bielej farbe. Neskôr bude tiež dostupný vymeniteľný remienok v červenej farbe.

Fitness hodinky Polar M600 s operačným systémom Android Wear sa dodávajú v bielej alebo čiernej farbe