Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Športové šortky VylyV by mohli zvýšiť sexuálnu výkonnosť mužov

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
14. 7. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

(18+) Dlhá doba sedavej práce v kancelárii, stres alebo aj cyklistika a zrýchlené starnutie je najväčšou hrozbou pre erekciu a sexuálnu výdrž u mnohých mužov. Dlhé sedenie znižuje prietok krvi v panvovom svalstve a to má za následok práve spomínané zníženie sexuálnej výdrže. Tak ako sa chodí do posilňovne pre dosiahnutie pevnejšieho tela a zvýšenej fyzickej kondície, tak by teda v dnešnej modernej dobe nemali muži zabúdať aj na cvičenie panvového dna.

Lekársky výskum z roku 2014 potvrdil, že každodenné cvičenie panvového dna počas 12tich týždňov predlžuje sexuálnu výdrž mužov až štyrikrát dlhšie. Okrem toho sa ukázalo cvičenie panvovej oblasti ako veľký prínos pre zdravie prostaty a močového ústrojenstva. Zmeniť životný štýl a pomôcť s cvičením panvového dna by mužom mohli pomôcť aj inteligentné tréningové šortky s názvom VylyV.

Inteligentné športové šortky VylyV by mohli mužom pomôcť s erekciou a zvýšiť ich sexuálny výkon

Cieľom týchto šortiek je zvýšiť sexuálnu výkonnosť u mužov, ktorí sú vystavení sedavému spôsobu života, pracovnému stresu, a s tým súvisiacim zrýchleným starnutím. Tréningové šortky VylyV sú vyrobené patentovanou technológiou e FABRIC, vďaka ktorej sú skryté obvody umývateľné a v citlivých partiách sa nachádza mikro systém vzduchového vankúša, ktorý diskrétnym vibrovaním posilňuje svalstvo v panvovej oblasti. Tým sa maximalizuje prítok krvi a zároveň sa minimalizuje jej odliv, čo je podstatné pre tvrdosť penisu a dlhšiu erekciu.

Šortky VylyV slúžia pre posilňovanie oblasti panvového dna prostredníctvom vibrácií

K šortkám patrí aj malé zariadenie, ktoré sa zapája na pravú nohu šortiek, kde sa nachádzajú patričné konektory. Po zapojení slúži zariadenie ako bezdrôtový komunikačný systém so sprievodnou aplikáciou, ktorá používateľovi poskytne vizuálny prehľad o svalových kontrakciách. Presunuté dáta o vibračných cvičeniach slúžia aplikácii aj pre poskytnutie poradenstva a nastavenie optimálneho cvičiaceho plánu, ktorý sa prispôsobí potrebám používateľa a jeho cieľom.

K tréningovým šortkám VylyV patrí malé zariadenie, ktoré slúži pre komunikáciu s mobilnou aplikáciou

Aplikácia zobrazuje progres a používateľ môže vidieť, akú úroveň dosiahol. Úroveň „Začiatočník“ má u používateľa oživiť jeho sexuálnu túžbu a zvýšiť frekvenciu erekcie. „Stredná“ úroveň by mala zvýšiť uhol erekcie penisu, zlepšiť jeho tvrdosť a priniesť výkonnejšiu ejakuláciu. Nasledujúca úroveň „Pokročilý“ by mala zvýšiť sexuálnu výdrž a zintenzívniť zažívaný orgazmus. Nakoniec zostáva úroveň „Majster“, ktorá by mala pomáhať udržiavať zdravú prostatu a močové ústrojenstvo a navyše by mužom mala odhaliť tajomstvo viac násobných orgazmov.

Inteligentné tréningové šortky VylyV budú súčasťou start-up kampane koncom tohto mesiaca a to čo sľubujú, by malo zaručiť úspešnosť kampane.

Športové šortky VylyV poskytnú niekoľko úrovní cvičenia panvového dna, ktoré pomôžu mužom so sexuálnou výdržou