Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Elektrická zubná kefka ISSA pre deti a bábätká dôkladne čistí zúbky a pritom ich zabaví

Autor:
Zuzana S. Wenzlová
Zverejnené:
28. 4. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Zažívate so svojim dieťaťom pravidelne ráno i večer scénu v kúpeľni počas rituálu umývania zúbkov? Malý bojovník má v tej chvíli na starosti všetko iné, len nie sústredené krúženie zubnou kefkou v ústočkách. Existuje však šikovná pomôcka, ktorá vaše dieťa zabaví a zároveň si ňou dôkladne vyčistí zúbky, elektrická zubná kefka ISSA mini a ISSA mikro.

Len čo sa dieťatku začne tlačiť prvý zúbok, začínajú sa pre rodičov ťažké chvíle spojené s bolestivým plačom. Prirodzenou reakciou detí na rast zúbkov je hryzenie predmetov, čím uľavujú opuchnutým ďasienkam a napomáhajú prerezávaniu ďalších zúbkov. Od tohto momentu by však k základnej hygiene, ku ktorej rodičia dieťa vedú, malo patriť pravidelné čistenie zúbkov. Inak sa môže stať, že malý škôlkar sa bude na svet  usmievať „čiernymi hnilákmi“ namiesto „bielych perličiek“.

ISSA, Foreo, ISSA mini, ISSA mikro, zubná kefka pre deti, detská kefka, elektrická zubná kefka pre deti, zuby, zúbky, mliečne zuby, mliečne zúbky, starostlivosť o zuby, čistenie zubov, mliečne zuby, kaz,A tu nastáva opäť boj rodiča a dieťaťa: deti totiž umývanie zubov nemajú radi. Ale čo neodmietnu asi nikdy, to sú hračky a zábava. Preto je vhodné byť pred nimi o krok vpred a ponúknuť zábavnú činnosť, s ktorou si zároveň zúbky dôkladne umyjú, bez pocitu, že to „musia“. Vývojári zo švédskeho Foreo preto vyvinuli revolučnú zubnú kefku ISSA mikro, určenú od 1. zúbka do 4.rokov a ISSA mini pre deti predškolského veku.

ISSA, Foreo, ISSA mini, ISSA mikro, zubná kefka pre deti, detská kefka, elektrická zubná kefka pre deti, zuby, zúbky, mliečne zuby, mliečne zúbky, starostlivosť o zuby, čistenie zubov, mliečne zuby, kaz,

Povrch elektrickej kefky ISSA je kompletne vyrobený z ultrahygienického silikónu príjemného na dotyk, vrátane jemných silikónových štetiniek. Tie sú bezpečnejšie pre jemnejší povrch detskej skloviny, náchylný na poškriabanie, a nehrozí s nimi žiadne poranenie ďasien. Testy preukázali, že silikónový materiál je až 10-tisíc krát hygienickejší ako bežné syntetické štetinky, na ktorých sa množia baktérie. Okrem toho, silikónové vlákna sú odolné voči rozhryzeniu, čo výrazne redukuje potrebu každé 3 - 4 týždne kupovať novú zubnú kefku. Jedna hlavica vydrží na každodenné používanie viac ako rok. Verzia pre batoľatá, ISSA mikro, je odliata v celku, takže žiadne malé časti sa nedajú nijakým spôsobom oddeliť. 

Technológia čistenia spočíva v sonických vibráciách, ktoré šetrným spôsobom účinne odstraňujú usadeniny na sklovine. Takéto čistenie je mnohonásobne efektívnejšie za oveľa kratší čas ako čistenie bežnou kefkou. Vďaka 3D ohybnej hlave sa kefka dostane aj k ťažko dostupným zadným miestam v ústach. ISSA mikro má guľatú hlavicu prispôsobenú drobným detským zúbkom. ISSA mini sa odlišuje ploským tvarom hlavice pre záber väčšej zubnej plochy, ktorý je pre deti komfortný a nevyžaduje žiadne nepríjemné otváranie úst doširoka. Dizajn je navrhnutý tak, aby dobre sadol do malej detskej dlane. ISSA je vodeodolná, nemá žiadne ostré hrany, s ktorými by hrozilo riziko akéhokoľvek poranenia.

ISSA, Foreo, ISSA mini, ISSA mikro, zubná kefka pre deti, detská kefka, elektrická zubná kefka pre deti, zuby, zúbky, mliečne zuby, mliečne zúbky, starostlivosť o zuby, čistenie zubov, mliečne zuby, kaz,

Pomôckou pre rodičov, ktorí si chcú byť istý, že ich dieťa si umývalo zúbky odporúčané 2 minúty, je usmiaty Smajlík. Ten sa rozsvieti vždy, ak bol čas dodržaný. Naopak, smutný Smajlík sa na kefke objaví vtedy, ak nebola použitá viac ako 12 hodín, čo rodičovi prezradí, že dieťa sa vyhlo buď rannému alebo večernému čisteniu. ISSA sa môže popýšiť aj extrémne dlhou výdržou batérie, ktorá sa nenabíja v doku ale pomocou USB konektora. Na jedno nabitie vydrží ISSA až 365 použití.  

ISSA, Foreo, ISSA mini, ISSA mikro, zubná kefka pre deti, detská kefka, elektrická zubná kefka pre deti, zuby, zúbky, mliečne zuby, mliečne zúbky, starostlivosť o zuby, čistenie zubov, mliečne zuby, kaz,