Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Omladnite s čistou pleťou vďaka sonickému vajíčku LUNA Play

Autor:
Zuzana S. Wenzlová
Zverejnené:
26. 4. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Zanechajte svoju pleť bez nečistôt, hladkú, sviežu a mladšiu len za 60 sekúnd. Rutina každodenného čistenia pokožky sa pre vás môže stať zábavou so sonickým čističom pleti do dlane, LUNA Play.

Starostlivosti o pleť v domácom prostredí sa kozmetické firmy venujú oveľa detailnejšie ako kedysi. Rovnako tak aj medzi dámami sa rôzne prístroje a kozmetické pomôcky stávajú obľúbenejšie, najmä pre značnú úsporu času i financií. Nové technológie napomáhajú detailnému zbavovaniu pokožky od nečistôt až do hĺbky pórov. Trendom sú najmä prístroje na princípe sonických vĺn. Zvyčajne majú podobu zariadenia s kefovými či špongiovými nadstavcami, ktoré je založené na rotačnom a vibračnom princípe.

LUNA Play, sonický čistič, sonické čistenie, pleť, pokožka, nečistoty, mastnota, omladenie, anti-age

Spoločnosť Foreo však vyvinula revolučné zariadenie v podobe plochého vajíčka, teda prístroja vo veľkosti dlane, s viacerými funkciami pre zdravú pokožku, LUNA Play. Unikátny dizajn nielen zaujme, ale hlavne hĺbkovo čistí, aktivuje prirodzený proces kožnej obnovy, a pôsobí proti starnúco. A to všetko neabrazívne, šetrne a bez poškodenia buniek.

Zariadenie je navrhnuté tak, aby dôkladne očistilo pleť od mastnoty, nečistôt, make-upu či odumretých kožných buniek pomocou patentovanej, transdermálno-sonickej technológie, T-Sonic. Tá je založená na jemných kmitoch vlákien v počte až 8000 pulzov za minútu, ktoré prenikajú do hlbokých vrstiev pokožky, pričom je možné nastavenie až 8-mich individuálnych rýchlostí.

LUNA Play je vhodné pre každodenné čistenie normálnej až extra citlivej pleti.  Oblé neporézne silikónové štetinky s rôznymi hrúbkami sú podľa testov výrobcu až 35 krát hygienickejšie ako syntetické vlákna bežných kefiek, čím sa eliminuje množenie škodlivých baktérií. Kombinácia vlákien a sonických vĺn pomáha zlupovať nečistoty z pokožky. V druhom anti-age móde so zníženým počtom vibrácií pleť jemne masíruje, čím aktivuje jej prekrvenie a napomáha redukcii jemných vrások a liniek. Pokožka tak pôsobí vypnutejšie a sviežejšie. Sonický čistič je ideálny aj pre použitie s kozmetickými prípravkami, pre ich lepšie vstrebanie do pokožky.

LUNA Play, sonický čistič, sonické čistenie, pleť, pokožka, nečistoty, mastnota, omladenie, anti-age

Na celý očistný rituál pre viditeľný účinok stačí iba 1 minúta dva krát denne a podľa výrobcu by výsledky mali byť viditeľné už o tri dni. LUNA Play je vode odolný, takže ho možno používať napríklad počas relaxovania vo vani. Po použití stačí prístroj iba voľne nechať vyschnúť na vzduchu a napojiť na nabíjačku. Výrobca udáva až 10 ročnú garanciu kvality. LUNA Play je dostupný v prevedeniach pre normálnu až zmiešanú pleť, normálnu až citlivú a ultracitlivú pokožku v rôznych farebných variáciách.

Dámy si môžu vybrať dokonca aj  cestovnú mini verziu. Čierne farebné prevedenie rozhodne poteší aj pánov, ktorí dbajú na svoj vzhľad.