Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Výherca súťaže o inteligentné hodinky ASUS VivoWatch je už známy!

Výherca súťaže o inteligentné hodinky ASUS VivoWatch je už známy!
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
21. 12. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Online magazín Techpedia začiatkom minulého týždňa pripravil pre svojich čitateľov súťaž o inteligentné hodinky ASUS VivoWatch. Čitatelia mali na redakčný mail zaslať odpoveď na súťažnú otázku: „Koľko dní vydrží batéria v hodinkách ASUS VivoWatch?“.

Tých, ktorí hodinky nepoznajú, možno zaujme informácia, že zariadenie má zabudovaný senzor srdcového pulzu pracujúci v reálnom čase a ten umožňuje zvýšiť efektivitu cvičenia, sledovať spálené kalórie a merať kvalitu spánku.

Vďaka prehľadnému LED indikátoru jednoducho zistíte, či sa ešte pohybujete v aeróbnom pásme, alebo už sa preťažujete. Pomocou hodiniek tiež zistite, aká je kvalita vášho spánku a ako vyzerajú vaše spánkové cykly, aby ste sa cítili lepšie a odpočinutí. No a toto wearables zariadenie si prináša aj funkciu jednoduchého zhodnotenia celkového pocitu pohody na základe vykonanej fyzickej aktivity a kvality spánku.

Hodinky ASUS VivoWatch vydržia v bežnej prevádzke na jedno nabitie minimálne 7 až 10 dní, a to bola aj správna odpoveď na našu súťažnú otázku!

Z viacerých správnych odpovedí, ktoré prišli na mailovú adresu redakcia@techpedia.sk sme nakoniec vyžrebovali budúceho šťastného majiteľa inteligentných hodiniek ASUS VivoWatch.

Stal sa ním pán Ján Mihálkin z Príbeliec.

Srdečne gratulujeme!

Redakcia Techpedia.SK