Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

CES 2015: Inteligentné hodinky Activité Pop

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
9. 1. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Withings rozšíril svoju radu inteligentných hodiniek Activité o nový model Activité Pop, ktorý je pre používateľov oveľa dostupnejší ako jeho luxusnejší predchodca. Telo je vyrobené z PVD materiálu a má silikónový remienok. Hodinky sa dodávajú v týchto farbách: azúrová modrá, žraločia sivá a piesočná.

Activité Pop má dva číselníky, vonkajší ukazuje aktuálny čas a vnútorný percento dosiahnutého cieľa. Všetky inteligentné funkcie sa riadia a nastavujú pomocou aplikácie pre systém iOS. Verzia pre Android by mala pribudnúť neskôr. Hodinky sledujú vašu aktivitu počas chôdze alebo behu. Vedia automaticky rozpoznať vykonávanú činnosť ako je beh alebo plávanie. Sú vode odolné do hĺbky 30 metrov.

Okrem fyzickej aktivity vie Activité Pop sledovať aj kvalitu spánku a na zobudenie používa ako tichý alarm jemné vibrácie. Po prepojení so zariadením pomocou Bluetooth 4.0 sa automaticky nastaví čas na hodinkách, podľa toho v akom časovom pásme sa nachádzate. Vymeniteľná batéria hodiniek by mala vydržať viac ako 8 mesiacov.