Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Trunkster: batožina, ktorá sa nestratí

Trunkster: batožina, ktorá sa nestratí
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
2. 12. 2014
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

V poslednom čase sa prikladá väčší význam aj v dizajne a inováciách takej bežnej veci akou je batožina. A nie sú to len drobné úpravy. To už predviedli autori Fugu Luggage s ich batožinou, ktorá sa zväčšuje podľa potrieb alebo autori Bluesmart s ich inteligentnou batožinou. Teraz sa s pomocou start-up systému Kikstarter snaží presadiť aj Trunkster.

Oproti iným batožinám ponúka niekoľko noviniek a úprav vybavenia, ktoré riešia niektoré problémy, s ktorými sa stretávajú moderní cestovatelia. Prvou takou novinkou je použitie odolných a vodovzdorných rolovacích dvierok namiesto klasických zipsov. Vďaka tomu sa v prípade potreby oveľa rýchlejšie dostanete k svojim veciam.

Batožina Trunkster je vybavená vyberateľnou 15,000 mAh batériou s USB portom. Jej výdrž umožní nabíjať telefón aj niekoľkokrát počas cesty. Ďalšou užitočnou vecou je vstavaná digitálna váha, ktorá batožinu odváži jej jednoduchým zdvihnutím. Cenovo drahší model bude vybavený aj GPS sledovacím zariadením, ktoré zabezpečí, že svoju batožinu nikdy nestratíte.

Trunkster je vyrobený z vysoko-kvalitného leteckého hliníka a polykarbonátu. Pozornosť dostali aj štandardné funkcie. Napríklad také vše-smerové kolieska, ktoré by mali ticho a hladko kĺzať po akomkoľvek povrchu . Alebo rukoväť batožiny s viacerými pozíciami pre uchopenie. To zabezpečí väčšiu kontrolu nad batožinou a zároveň jej poskytne lepšiu rovnováhu. Za predpokladu, že tvorcovia vyzbierajú dostatok financií, by sa mal Trunkster začať vyrábať v auguste 2015.