Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Will.i.am predstaví vlastné inteligentné hodinky

Will.i.am predstaví vlastné inteligentné hodinky
Autor:
Alžbeta Harry Gavendová
Zverejnené:
14. 10. 2014
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Frontman kapely Black Eyed Peas nie je len spevák a producent – najnovšie totiž chystá inteligentné hodinky zo svojej vlastnej dielne. Dočkáme sa ich už tento týždeň.

Známa osobnosť z hudobného sveta, raper Will.i.am má teda poriadne široké pole pôsobnosti. Okrem spevu a produkcie hudby sa venuje aj – technológiám. Pracuje pre Intel ako šéf kreatívy a rovnako je kreatívnym riaditeľom spoločnosti 3D Systems. Nuž a teraz sa rozhodol, že je čas ísť ešte ďalej a je tu s vlastnými inteligentnými hodinkami. Hoci sme ich mali spoznať ešte v júli, predstavenie preložil na zajtra do San Francisca, počas Dreamforce eventu.

Čo o hodinkách zatiaľ vieme? Raper naznačil, že hodinky dokážu vykonávať hovory aj keď nie sú pripojené k smartfónu. Mohli by teda obsahovať vlastnú SIMku. Chýbať im však určite nebude Bluetooth, WiFi a dostanete sa pomocou nich na Facebook, Instagram či Twitter. Ako informoval The Telegraph, hodinky by mali mať zakrivený displej a tiež spolupracovať s niektorou digitálnou hudobnou službou. Nuž, uvidíme onedlho, čím nás prekvapí.