Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Samsung & Miklosko: Alpha fashion show

Autor:
Alžbeta Harry Gavendová
Zverejnené:
4. 10. 2014
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

O prienik medzi módou a technológiou sa postarala spoločnosť Samsung, ktorá sa rozhodla predstaviť na Slovensku svoj nový smartfón Samsung Galaxy Alpha vo veľkom štýle. So štyrmi farbami, v ktorých Alphu u nás uvidíme, totiž prepojil svoje modely známy slovenský návrhár František Mikloško - a ja som sa s ním o Alphe i móde trošku porozprávala :)

Spoločnosť Samsung Electronics Czech and Slovak v spolupráci s Miklosko Fashion Design predstavili počas módnej prehliadky „Samsung GALAXY Alpha fashion show“ kolekciu štyroch setov šiat a kabeliek určených špeciálne pre smartfón s rovnomenným názvom. Predstavená kolekcia je inšpiráciou pre všetky ženy, ktorým učaroval dizajn a kompaktná konštrukcia. Na slovenskom trhu sa smartfón začína predávať už v týchto dňoch. 

„Samsung GALAXY Alpha bol navrhnutý a postavený na základe špecifických prianí spotrebiteľov. S úplne novým vzhľadom sa zameriava na dizajn i funkčnosť. Kombinuje kovový rám a štíhle, ľahké prevedenie, pričom využíva výkonný hardvér. Splní tak všetky očakávania svojich užívateľov. Dúfam, že predstavené modely šiat a kabeliek, ktoré na mieru pripravil náš úspešný módny návrhár Fero Mikloško, zároveň ešte viac inšpirujú budúce majiteľky smartfónu GALAXY Alpha,“ uviedol Ivan Kapec, produktový a marketingový manažér divízie Telco spoločnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.

„O produktový imidž sa zaujímam rovnako, ako o módne trendy. A keďže nápady hľadám všade a neustále, nadchla ma myšlienka vytvoriť kolekciu šiat inšpirovaných dizajnom Samsung GALAXY Alpha. Pri práci som kreatívny, ale myslím reálne, aby môj výtvor priniesol potešenie ženám v skutočnom živote a nie iba v predstavách či na fotkách. V tomto smere je pre mňa smartfón GALAXY Alpha ako moje šaty - krásny a zároveň nositeľný, alebo presnejšie účelný," uviedol Fero Mikloško.

Mimochodom, Galaxy Alpha vám bližšie predstavíme budúci týždeň vo video reportáži. 

(Zdroj textu: TS Samsung, video: Techpedia.SK)