Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Prenosné reproduktory Philips vydržia až 6 hodín

Autor:
Alžbeta Harry Gavendová
Zverejnené:
30. 7. 2013
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Reproduktory od Philipsu BR1X SB 5200 sú ľahko prenosné, obsahujú režim na použitie v interiéri i exteriéri a s vaším smart zariadením sa párujú rozhraním Bluetooth. Vďaka 6 hodinovej batérii nie ste ohraničení neustály nosením káblov s napájaním.

Philips myslí i na prípady, kedy nemáte k dispozícii zásuvku. Prichádza s reproduktormi s výstupným výkonom 2 x 5 Wattov. Prenosné reproduktory SB 5200 ponúkajú čistý zvuk využívajúc technológiu wOOx, ktorá zdôrazňuje a prehlbuje basy. No keďže vnútro domu má inú akustiku ako záhrada, existuje možnosť nastavenie pre vnútorné a vonkajšie použitie. A aby sa mu v exteriéri nič nestalo, je obohatený odolným dizajnom a nosiť ho môžete na pleci vďaka pásu. 

Prenosné reproduktory SB 5200 s Bluetooth 

Batéria je v tomto prípade vstavaná a vydržať by mala 6 hodín. Reproduktory sú teda vybavené i portom mikro USB pre nabíjanie. Okrem toho vlastnia port audio-in veľkosti 3,5 mm na prípadné káblové prepojenie s laptopom či smart zariadením. Komunikujú šetrnou bezdrôtovou komunikáciou Bluetooth, vďaka čomu môžu spolupracovať i so zariadeniami BR-1X a tvoriť väčší hudobný systém. SB 5200 podporuje platformy Android i iOS a pomocou vstavaného mikrofónu existuje možnosť konferenčného hovoru, či hlasného odposluchu telefónu. Reproduktory majú hmotnosť iba pol kilogramu.