Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Nové tlačiarne HP LaserJet pre malé firmy za príjemné ceny

Nové tlačiarne HP LaserJet pre malé firmy za príjemné ceny
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
5. 10. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Šesť nových, rýchlych a dostupných monochromatických tlačiarní LaserJet Pro určených pre malé podniky a drobných podnikateľov bolo dnes predstavených spoločnosťou HP Inc. Tlačiarne z aktualizovaného radu HP LaserJet patria medzi najvýkonnejšie vo svojej triede – každý model zo série M100 a M200 poskytuje o 15 až 20 percent rýchlejšiu tlač. Ponúkajú tiež záruku kvality, energetickú úsporu a jednoduchú mobilnú tlač.

„Naši zákazníci oceňujú ostrý a čistý text, ktorý poskytujú tlačiarne HP LaserJet, ale zároveň požadujú alternatívne riešenia, ktoré by vyhovovali ich rozpočtu,“ hovorí Santi Morera, viceprezident a generálny riaditeľ divízie Imaging & Printing v spoločnosti HP Inc. „Dnes HP predstavuje najdostupnejšie, najefektívnejšie a najmenšie laserové tlačiarne, ktoré sú skvelou voľbou pre malé podniky a drobných podnikateľov.“

Tlačiareň HP LaserJet Ultra M106w

• Nové tlačiarne HP LaserJet Pro M12 a nové multifunkčné tlačiarne HP LaserJet Pro MFP M26 poskytnú zaručenú a spoľahlivú HP kvalitu a sú zároveň najdostupnejšími tlačiarňami, ktoré spoločnosť HP v príslušných triedach poskytuje.

• Kompaktná séria M100 obsahuje cenovo dostupné a energeticky úsporné tlačiarne a multifunkčné tlačiarne so spoľahlivým výkonom a s rýchlosťou tlače až 22 strán za minútu.

• Nová séria M200 ponúka tlačiarne a multifunkčné tlačiarne s rýchlosťou tlače 28 strán za minútu a je ideálnym riešením pre malé podniky, pre ktoré je produktivita kľúčovým faktorom. Táto séria má bezprecedentnú rýchlosť tlače prvej strany – 7 sekúnd – vďaka čomu je M200 najefektívnejšou vo svojej triede.

Tlačiareň HP LaserJet Pro M104w

Nové tlačiarne boli navrhnuté tak, aby čo najlepšie reflektovali pracovný štýl používateľov dnešného rýchleho a mobilného sveta. Umožňujú jednoduchú tlač zo smartphonov, tabletov alebo notebookov s Wi-Fi Direct bez nutnosti prístupu do služobnej siete.

Nové tlačiarne okrem toho pomáhajú znižovať firemné náklady na energie vďaka využitiu HP Auto-On/Auto Off technológie.

Tlačiareň HP LaserJet Ultra M106w

Ceny a dostupnosť

 

• HP LaserJet Pro M12 a HP LaserJet Pro MFP M26 sú najdostupnejšie zariadenia od HP v príslušnej triede. Boli navrhnuté pre jednotlivcov a malé pracovné tímy s tromi používateľmi, ktorí tlačia od 100 až do 1000 strán mesačne s rýchlosťou tlače 18 strán za minútu.

HP LaserJet Pro M12 je na slovenskom trhu dostupná od októbra za cenu od 82 eur.
HP LaserJet Pro MFP M26 je na slovenskom trhu dostupná od októbra za cenu od 116 eur.

• Séria HP LaserJet Pro M100 je navrhnutá pre malé pracovné tímy s piatimi používateľmi, ktorí tlačia od 150 do 1500 strán mesačne8 s rýchlosťou tlače 22 strán za minútu.

Séria HP LaserJet Pro M102 je na slovenskom trhu dostupná od októbra za cenu od 99 eur.
Séria HP LaserJet Pro M130 je na slovenskom trhu dostupná od októbra za cenu od 139 eur.

• Séria HP LaserJet Pro M200 je navrhnutá pre malé pracovné tímy s piatimi používateľmi, ktorí tlačia do 2500 strán mesačne s rýchlosťou tlače 28 strán za minútu a automatickou obojstrannou tlačou ako štandardom v každom modeli.

Séria HP LaserJet Pro M203 bude na slovenskom trhu dostupná od októbra za cenu od 169 eur.
Séria HP LaserJet Pro MFP M227 bude na slovenskom trhu dostupná od októbra za cenu od 232 eur.

Tlačiareň HP LaserJet Pro M12a

(Zdroj: Tlačová správa HP Inc.)