Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

IP kamera Panasonic AW-UE70 zabezpečí kvalitný 4K obraz pre každú príležitosť

IP kamera Panasonic AW-UE70 zabezpečí kvalitný 4K obraz pre každú príležitosť
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
9. 9. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Napriek svojim kompaktným rozmerom je IP kamera AW-UE70 pre integrované diaľkové nakrúcanie videí schopná poskytnúť čistý 4K obraz s vynikajúcim rozsahom zoomu a schopnosťou širokouhlého záberu v rôznych stupňoch naklonenia a otáčania. Kamera obsahuje rad pokročilých a inteligentných funkcií, ako je 4K živý prenos videa cez IP.

Nová IP kamera Panasonic AW-UE70 je so svojou schopnosťou záznamu v 4K pripravená splniť nové požiadavky priemyslu na Ultra HD rozlíšenie. Záznam v 4K je možné získať v rôznych výstupoch, vrátane HDMI, USB a LAN. Okrem svojej schopnosti nakrúcania v 4K si samozrejme kamera veľmi dobre poradí aj s rozlíšením vo formáte 1080p, ktoré dokáže zaznamenať v rýchlosti 50 snímok za sekundu a to aj vo výstupe 3G-SDI.

Nová IP kamera Panasonic AW-UE70 dokáže nakrúcať a streamovať videá v rozlíšení 4K

IP kamera AW-UE70 4K je k dispozícii v čiernej alebo bielej farbe, aby sa prispôsobila na mieru danému prostrediu. S množstvom funkcií a výstupov je možné kameru použiť pre také aplikácie, ako je bezpečnostný záznam, vzdialenú video produkciu, nakrúcanie živých akcií, signage či pre videokonferencie. Navyše kamera AW-UE70 podporuje technológiu PoE+ (Power over Ethernet), čo znamená, že je potrebný iba jeden ethernetový kábel pre napájanie, kontrolu, prenos videa a zvuku.

IP kamera Panasonic AW-UE70 bude k dispozícii v čiernej a bielej farbe

Kamera disponuje 1 / 2,3 palcovým MOS obrazovým snímačom s 20 násobným optickým zoomom spolu s rozšírením cez iA zoom (22x v 4K rozlíšení / 30 x v rozlíšení HD). O kvalitný obraz sa tiež postará optická stabilizácia OIS a pre vhodne osvetlené prostredia pomôže funkcia High Dynamic Range (HDR). Nočný režim umožňuje nakrúcanie s pomocou infračerveného svetla s podporou automatickej aktivácie režimu.

IP kamera Panasonic AW-UE70 si vďaka rôznym výstupom, ako je HDMI, USB a LAN, nájde široké uplatnenie