Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Sygic urobí zo smartfónu čítačku čiarových kódov

Autor:
Alžbeta Harry Gavendová
Zverejnené:
20. 8. 2014
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Používatelia Sygic Job Dispatch teraz budú mať i prístup k čítačke čiarových kódov - ide o novú integrovanú funkciu, ktorá uľahčí sledovanie tovaru a zjednoduší riadenie skladového tovaru a zásob. Používaním čítačky čiarových kódov sa zjednoduší príchod balíkov do spoločnosti – pracovník prečíta čiarový kód priamo v priestoroch spoločnosti a zaručí sa tak dôkladná kontrola.

Slovenská spoločnosť Sygic uviedla koncom januára riešenie Job Dispatch. To zvyšuje efektivitu spôsobu manažovania donáškových služieb a iných dispečérsky fungujúcich poskytovateľov služieb. Používatelia majú teraz možnosť získať prístup k funkcii čítačky čiarových kódov. Uľahčí sledovanie tovaru a riadenie skladového tovaru i zásob. Dispečeri teraz len jednoducho pridajú čiarové kódy do svojho pracovného systému a môžu presne sledovať stav doručenia balíkov.

Používatelia Sygic Job Dispatch však teraz budú mať i prístup k čítačke čiarových kódov. Ide o novú integrovanú funkciu, ktorá uľahčí sledovanie tovaru a zjednoduší riadenie skladového tovaru a zásob. Používaním čítačky čiarových kódov sa zjednoduší príchod balíkov do spoločnosti – pracovník prečíta čiarový kód priamo v priestoroch spoločnosti a zaručí sa tak dôkladná kontrola. Dispečeri len pridajú čiarový kód do svojho pracovného systému a sledujú, ktoré už sú doručené a ktoré ešte „cestujú“. Ide o nenáročnú, ľahko ovládateľnú aplikáciu.