Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Telekom: Inteligentné registračné pokladnice

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
27. 2. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Telekom rozširuje ponuku pre firemných zákazníkov a ako prvý operátor na Slovensku prináša portfólio inteligentných registračných pokladníc pod názvom Smart POS. Ide o komplexné a efektívne riešenie, ktoré zákazníkovi prinesie v jednom balíku všetko potrebné.

So službou Smart POS získa zákazník registračnú pokladnicu alebo fiškálnu tlačiareň na výhodný mesačný paušál, teda bez potreby vstupnej investície. Podnikatelia si náklady na zaobstaranie, prevádzku a servis registračných pokladníc môžu rozložiť na dlhšie obdobie. Telekom tak prináša výhodné riešenie aj pre subjekty, ktorým od 1. apríla 2015 zo zákona pribudne povinnosť používať elektronickú registračnú pokladnicu.

Inteligentné registračné pokladnice a fiškálne tlačiarne

V úvode ponúkne Telekom na výber z troch zariadení. SmartPrinter je mobilná fiškálna tlačiareň s Bluetooth rozhraním. Podnikateľ si už nemusí kupovať samostatnú pokladňu - vďaka Android aplikácii, ktorá je súčasťou riešenia, si ju môže vytvoriť aj zo svojho tabletu alebo smartfónu, a ten jednoducho prepojiť so SmartPrinterom. Tlačiareň má integrovanú batériu, a je preto vhodná aj pre použitie v teréne, teda mimo pevnej prevádzky. SmartPrinter môžu zákazníci získať za 23,99 € mesačne pri viazanosti na 24 mesiacov.

Telekom ponúka aj fiškálnu tlačiareň PegassinoFT vhodnú pre pripojenie k PC za 21,99 € mesačne. Komunikuje s väčšinou dostupných pokladničných systémov.

Treťou v ponuke je all-in-one pokladnica DATECS DP-50 určená hlavne pre mobilný a stánkový predaj za 19,99 € mesačne. Je kompaktná a má dlhú výdrž batérie.

Ponuku zariadení bude Telekom postupne rozširovať o ďalšie zariadenia určené pre väčšie prevádzky.

Telekom

Komplexné riešenie v jednom balíku

V mesačnom poplatku za službu Smart POS sú zahrnuté aj všetky potrebné licencie, prvotné nahratie tovarových položiek, úvodné školenie, servis a technická podpora. Ku všetkým zariadeniam zákazník získa aj SIM kartu pre potrebu online pripojenia, ktoré bude v blízkej budúcnosti vyžadovať legislatíva.

Fiškálne tlačiarne prinášajú tiež možnosť budúceho prepojenia s mPOS terminálmi a cloudovým softvérom v Aplikačnom obchode Telekomu.

Viac na www.telekom.sk/smartpos.

Tlačovú konferenciu si môžete pozrieť na videu na začiatku článku.

Telekom

(Zdroj: Tlačová správa Telekom)