Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

IBM: 5. generácia Connections pre lepšiu komunikáciu

IBM: 5. generácia Connections pre lepšiu komunikáciu
Autor:
Alžbeta Harry Gavendová
Zverejnené:
21. 7. 2014
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť IBM predstavuje v prostredí cloudu sociálny softvér IBM Connections 5 - ten poskytuje zákazníkom lepšie spojenie, spoluprácu a zdieľanie informácií nielen s členmi tímu vo vnútri podniku, ale aj s obchodnými partnermi.

IBM Connections, teda jej najnovšia verzia 5, je podniková sociálna sieť, ktorá poskytuje zákazníkom z rôznych miest a zariadení bezpečnú, otvorenú a plne integrovanú sadu nstrojov na sociálnu komunikáciu a spoluprácu v reálnom čase. Môžu tak spoločne na diaľku analyzovať či spravovať obsah.

Connections je i odpoveďou na potrebu prehĺbenia zaangažovanosti sa zamestnancov na firemnom dianí. IBM C-suite study z prieskumov medzi 4,200 vrcholovými manažérmi po celom svete zistilo, že až 90% z nich očakáva zvýšenie spolupráce pomocou sociálnych sietí a digitálnej komunikácie. Výzvou pre firmy je dnes najmä bezpečné zdieľanie aktuálnych informácií od odborníkov a premeniť ich na príležitosť na rast.

Novinka v podobe podnikovej sociálnej platformy IBM Connections 5 je sprístupnená v cloude. Je tak rýchla a dostupná pre používateľov. Poskytuje zdieľanie relevantného obsahu ako medzi internými, tak aj medzi externými užívateľmi vďaka jednoduchému zdieľaniu súborov a cez integrované sociálne nástroje na spoluprácu. Platformu sa dá veľmi rýchlo nasadiť v prostredí podniku, umožní synchronizáciu podnikových dát. Na sociálnu platformu IBM Connections sa v súčasnosti spoliehajú už tisícky firiem po celom svete. Softvér od IBM im umožňuje zvýšiť produktivitu ich zamestnancov, ale aj lepšiu zaangažovanosť na dianí vo firme.

Už v januári tohto roka spoločnosť IBM oznámila zámer priniesť do cloudu funkcie svojho e-mailu, ponuku v oblasti sociálnych kolaboračných nástrojov, chatovacích nástrojov, kalendára, kancelárskeho balíka a ďalšie pod jednou značkou IBM Connections.