Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Volvo ponúka virtuálnu prehliadku svojho nového SUV

Volvo ponúka virtuálnu prehliadku svojho nového SUV
Autor:
Alžbeta Harry Gavendová
Zverejnené:
14. 11. 2014
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Pred pár mesiacmi ukázala spoločnosť Google svoju papierovú novinku – išlo totiž skutočne o kartónové okuliare s názvom Cardboard, ktoré pomocou smartfónu vytvoria dojem virtuálnej reality. Automobilka Volvo teraz tieto okuliare využila na prezentáciu svojho nového auta.

Google predstavil svoje okuliare Cardboard s virtuálnou realitou na svojej vývojárskej konferencii – a hoci treba povedať, že to veru žiaden Oculus Rift nie je, predsa len by si mohli nájsť svoje uplatnenie. Je to papierová, a teda mimoriadne lacná náhrada drahších kolegov a s prižmúrením oka vytvorí veľmi podobný dojem. Stačí doň vložiť Androidové zariadenie so spustenou aplikáciou, ktorá predelí displej na identické polovice.

Automobilka Volvo si požičala okuliare pre svoje potreby – ponúka vďaka nim virtuálnu prehliadku svojho nového SUVčka XC90. Stačí vložiť dnu smartfón s Volvo-appkou a môžete sa „rozhliadnuť“, čo sa v interiéri auta nachádza. Ide o „Volvo Reality“ a ponúka 360-stupňový výhľad po interiéri vozidla. Aplikácia bude k dispozícii na stiahnutie od 18. novembra.

(Zdroj + foto: The Verge)