Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Pohodlná domáca monitorovacia HD kamera pre mobilných pracujúcich ľudí

Pohodlná domáca monitorovacia HD kamera pre mobilných pracujúcich ľudí
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
2. 9. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Creative Technology Ltd dnes predstavila Creative Live! Cam IP SmartHD. Táto inteligentná monitorovacia Wi-Fi kamera umožňuje užívateľom pohodlne sledovať ich dom, kanceláriu alebo domáceho miláčika vo vysokom rozlíšení.

Kamera Creative Live! Cam IP SmartHD je navrhnutá tak, aby poskytla dnešným zaneprázdneným užívateľom pocit kľudu, že vedia, čo sa deje, keď na danom mieste nemôžu byť samy. Kamera funguje s dnešnými chytrými zariadeniami prostredníctvom špeciálnej mobilnej aplikácie, ktorá ponúka užívateľom streamovanie videa naživo a okamžité upozornenia pri neobvyklých aktivitách.

Jednoduché nastavenie cez mobilnú aplikáciu

 

Použitím aplikácie Live! Cam iOS a Android™, si môže užívateľ nastaviť kameru Live! Cam IP SmartHD jednoducho v troch krokoch. Vďaka Wi-Fi sieti na danom mieste, kde užívateľovi stačí pripojiť kameru k napájaciemu zdroju, nainštaluje do svojho mobilného zariadenia aplikáciu Live! Cam a potom zoskenuje jedinečný QR kód na spodnej časti kamery, aby si ju pridal do svojho účtu. Odtiaľ môže užívateľ ovládať kameru, počuť a hovoriť cez kameru, nahrávať video a tiež fotiť.

Na výstave IFA 2016 bola predstavená nová monitorovacia kamera pre domácnosti Creative Live! Cam IP SmartHD

Monitorovanie 24hodín/7 dní v týždni

 

Vďaka univerzálnemu, nízkoprofilovému dizajnu s Wi-Fi pripojením kamera Live! Cam IP SmartHD diskrétne zapadne kdekoľvek a umožní používateľom vedieť o všetkom, čo sa deje okolo ich domu, v každom okamihu, ako keby tam boli osobne. Akonáhle je pripojená k Wi-Fi sieti, kamera streamuje videá nepretržite vo vysokom rozlíšení na iOS alebo Android zariadenia.

Zvukové a pohybové upozornenia

 

Inteligentná kamera Live! Cam IP SmartHD je schopná detekovať pohyb a zvuk a okamžite posiela výstražné upozornenia na chytré zariadenia užívateľov. Taktiež podporuje automatické nahrávanie a nastavenie citlivosti, takže užívateľ si neprehliadne ani ten najmenší pohyb alebo zvuk.

Jasné nočné videnie

 

Kamera Live! Cam IP SmartHD disponuje infračerveným LEDkami, ktoré sa automaticky zapnú pri slabších/zlých svetelných podmienkach, čím umožní používateľom jasne sledovať, čo sa deje v miestnosti aj v tme.

Na výstave IFA 2016 bola predstavená nová monitorovacia kamera pre domácnosti Creative Live! Cam IP SmartHD

Video nahrávanie

 

Kamera je vybavená microSD slotom pre microSD kartu, aby mohli užívatelia nahrávať video alebo zvuk na microSD kartu. Užívatelia si môžu nastaviť kameru tak, aby nepretržite nahrávala pohyb a zvuky, keď ich zadetekuje. Ak bude pamäť karty plná, bude kamera automaticky prepisovať na microSD karte najstarší záznam a pokračovať v nepretržitom nahrávaní ďalej na neurčito.

Dvoj-cestný zvuk

 

Vstavaný mikrofón a reproduktor kamery Live! Cam IP SmartHD umožňuje obojsmernú hlasovú komunikáciu, ak je pripojená k vzdialenému chytrému zariadeniu. Používatelia, ktorí majú prepojené chytré zariadenie môžu počuť svoju rodinu a zároveň s ňou aj hovoriť, nech sa nachádza kdekoľvek.

Vzdialené prezeranie nahraných záznamov na microSD karte

 

Cez aplikáciu Live! Cam, môžu užívatelia vzdialene zobraziť výstrahy a históriu videí nahraných na microSD karte priamo v kamere.

Štyri kamery na jednej obrazovke

 

Mobilná aplikácia Live! Cam umožňuje užívateľom pripojiť sa a zobraziť až štyri kamery na štyroch rôznych miestach..

Na výstave IFA 2016 bola predstavená nová monitorovacia kamera pre domácnosti Creative Live! Cam IP SmartHD

Širokouhlé videá vo vysokom rozlíšení

 

1280x720 HD CMOS senzor v kamere Live! Cam IP SmartHD je dodávaný so 110 stupňov širokým uhlom pohľadu, ktorý umožňuje streamovanie videa 720p vo vysokom rozlíšení. Užívatelia si dokonca môžu videá aj priblížiť pre oveľa lepší pohľad na vybraných chytrých zariadeniach.

Bezpečné úložisko v cloude

 

Cloud úložisko je k dispozícii ako doplnok k užívateľskej aplikácii Live! Cam. Len za EUR6.99/mesačne, môžu užívatelia nahrávať 24/7 nepretržite po dobu 10 dní a videá sa budú automaticky zálohovať na Cloud, odkiaľ nikam neuniknú. Používatelia si môžu zobrazovať históriu videa odkiaľkoľvek, z akéhokoľvek zariadenia a zdieľať ich s kýmkoľvek bezpečným a jednoduchým spôsobom. POužívatelia sa môžu prihlásiť na bezplatnú 30-dňovú skúšobnú verziu.

Všestranné využitie

 

Kamera je vybavená magnetickou základňou, ktorá umožňuje umiestnenie kamery do rôznych uhlov a póz, dokonca aj hore nohami na kovovom povrchu. Kamera príde s kovovou montážnou sadou, čo znamená, že užívatelia môžu magneticky pripojiť zariadenie kdekoľvek.

Cena a dostupnosť

 

Monitorovacia kamera Creative Live! Cam IP SmartHD s cenou 69.99 EUR bude dostupná v dvoch farbách, bielej a čiernej v online obchode na www.creative.com od októbra 2016.

Na výstave IFA 2016 bola predstavená nová monitorovacia kamera pre domácnosti Creative Live! Cam IP SmartHD

(Zdroj: Tlačová správa Creative Technology)