Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Alcatel SHINE LITE: Štýlový smartfón pre tých, ktorí chcú zažiariť

Alcatel SHINE LITE: Štýlový smartfón pre tých, ktorí chcú zažiariť
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
1. 9. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť TCL Communication na veľtrhu IFA 2016 predstavila štýlový smartfón Alcatel SHINE LITE. Nový model ponúka kvalitné spracovanie a prémiovú povrchovú úpravu zo skla a kovu. Telefón bude vybavený 5 palcovým HD IPS displejom, spoľahlivou čítačkou odtlačkov prstov a bleskom na prednom fotoaparáte. SHINE LITE je určený pre mladých ľudí, ktorým záleží na prémiovom dizajne za dostupnú cenu. Novinka sa začne na Slovensku predávať v novembri za cenu 199,99 euro s DPH.

Prémiový dizajn za menej ako 200 Eur

 

Pre mladých zákazníkov, ktorí chcú inšpirovať svojich vrstvení kov, ponúka model SHINE LITE sofistikovanú symetrickú konštrukciu za pomoci precíznej kombinácie skla a kovu, ktorá nemá akékoľvek ostré hrany. Ďalším prémiovým prvkom je displej s 2,5D sklom. Zaoblený zadný kryt dokonale padne do dlane každého používateľa.

Smartfón Alcatel SHINE LITE cieli svojou cenou no prémiovým dizajnom najmä na mladých ľudí

Živý displej, inteligentná čítačka

 

SHINE LITE vstavil na 5 palcový HD IPS displej, ktorý zobrazí fotky a videá v živých farbách. Nechýba ani vysoká úroveň zabezpečenia, o ktorú sa postará čítačka odtlačkov prstov. Tá dokáže rýchlo a diskrétne odomknúť obľúbené aplikácie. Zároveň umožňuje prístup k aplikácii Safebox, do ktorej používatelia môžu ukladať vlastné fotografie, videá, hudbu alebo dokumenty. Odtlačky prstov používateľa sa dajú vopred naprogramovať tak, aby otvárali až päť obľúbených aplikácií priamo z pohotovostného režimu. V praxi to vyzerá napríklad tak, že ukazováčikom odomknete prístup k mailom, zatiaľ čo odtlačok palca vás presunie k vašim fotografiám.

Smartfón Alcatel SHINE LITE cieli svojou cenou no prémiovým dizajnom najmä na mladých ľudí

Vstavané funkcie fotoaparátu

 

S pomocou predného blesku dokáže SHINE LITE vytvoriť pekné selfie fotky aj za horšieho svetla. Tie môžu používatelia okamžite vložiť do špeciálnej aplikácie Face Show, ktorá slúži k ukladaniu foto a video albumov. Dvojtónový blesk zadného fotoaparátu zaisťuje fotografom prirodzene vyzerajúce a vyvážené svetlo. Pomocou aplikácie Split Catcher sa navyše dajú ľahko vytvoriť viacvrstvové koláže, ktoré zachytia každú scénu prednou aj zadnou kamerou súčasne.

Elegantné žiarivé farby

 

Smartfón Alcatel SHINE LITE sa bude predávať v dvoch elegantných prevedeniach – čisto bielej alebo lesklej zlatej farbe. Tie majú stelesniť cenovo dostupný luxus na trhu inteligentných telefónov. Tretie farebné prevedenie „Prime Black“ sa začne predávať pred koncom tohto roku.

Smartfón Alcatel SHINE LITE cieli svojou cenou no prémiovým dizajnom najmä na mladých ľudí

(Zdroj: Tlačová správa TCL Communication)