Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Bezdrôtové slúchadlá PXC 550 s technológiou potláčania okolitého hluku

Bezdrôtové slúchadlá PXC 550 s technológiou potláčania okolitého hluku
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
6. 7. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Sennheiser sa zapojila do boja v oblasti bezdrôtových Bluetooth slúchadiel a predstavila nový model slúchadiel s označením PXC 550. Tieto slúchadlá pritom disponujú technológiou pre potláčanie okolitého hluku pri počúvaní hudobných nahrávok.

Slúchadlá PXC 550 Wireless sú nasledovníkom slúchadiel PXC 450, a sú určené pre široké využitie v rôznych podmienkach. Slúchadlá majú vysokú výdrž batérie, až 30 hodín na jedno nabitie, hoci pri použití hybridného adaptívneho potláčania hluku NoiseGard zrejme táto výdrž o niečo klesne. Doba nabíjania trvá približne 3 hodiny.

Bezdrôtové slúchadlá Sennheiser PXC 550 sú vybavené technológiou NoiseGard pre potlačenie okolitého hluku

Spoločnosť Sennheiser je všeobecne známa pre svoju kvalitu v oblasti reprodukcie zvuku, ale ak používateľom nebudú vyhovovať štyri prednastavené režimy, môžu si prostredníctvom sprievodnej mobilnej aplikácie CapTune pre systémy iOS a Android sami nastaviť vlastný režim podľa svojich predstáv.

Bezdrôtové slúchadlá Sennheiser PXC 550 ponúkajú štyri prednastavené režimy alebo môžnosť nastavenia vlastného režimu cez sprievodnú mobilnú aplikáciu

Frekvenčná odozva slúchadiel sa pohybuje v rozmedzí 17 Hz až 23 kHZ, pričom celkové harmonické skreslenie je menšie ako 0,5 percent (1 kHz, 100 dB) a hladina akustického tlaku SPL je 110 dB. Komfort pri počúvaní zabezpečí ergonomický tvar a slúchadlá sa dajú uložiť do cestovného puzdra.

Bezdrôtové slúchadlá Sennheiser PXC 550 sa dajú pohodlne uskladniť do prepravného puzdra

Športové ovládacie prvky na slúchadlách umožnia prehrávanie a prijímanie hovorov, pričom Sennheiser sľubuje kryštálovo čistý zvuk vďaka trom mikrofónom. Slúchadlá disponujú prenosovou technológiou Bluetooth 4.2 s priamou podporou aptX a nechýba ani možnosť spárovania pomocou technológie NFC. Prehrávanie hudby sa automaticky zastaví, keď si používateľ slúchadlá dá dolu z uší.

Bezdrôtové slúchadlá Sennheiser PXC 550 Wireless budú dostupné koncom tohto mesiaca za cenu 399 dolárov.

Bezdrôtové slúchadlá Sennheiser PXC 550 sa s mobilným zariadením prepoja pomocou Bluetooth 4.2 s podporou aptX