Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Bose umožní vašim deťom si poskladať vlastný bezdrôtový reproduktor

Bose umožní vašim deťom si poskladať vlastný bezdrôtový reproduktor
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
30. 6. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Bose prichádza so zaujímavým nápadom v podobe bezdrôtového kompaktného reproduktora Speaker Cube, ktorý je navrhnutý tak, aby si ho zvedavé deti mohli samé poskladať a pochopiť, ako dnešná moderná audio technika funguje. Reproduktor v tvare kocky je vhodný pre deti od ôsmich rokov.

Aby bolo skladanie reproduktora Speaker Cube čo najjednoduchšie, je ho možné postaviť bez použitia akéhokoľvek náradia alebo špeciálneho zariadenia, či bez pomoci rodičov. Podrobné inštrukcie sú deťom k dispozícii v mobilnej aplikácii pre systémy iOS, ktorá poskytne deťom základné znalosti o tom, ako magnety a elektromagnety fungujú, rovnako ako im vysvetlí, ako reproduktory a zvuk funguje.

Balenie pre zostavenie bezdrôtového reproduktora Bose Speaker Cube obsahuje všetko potrebné pre mladých konštruktérov

Aplikácia dokonca poskytne malým používateľom informácie pre pochopenie rôznych frekvencií a kriviek, a jej cieľom je povzbudenie detí, aby hlbšie pochopili základné vlastnosti, ktorý sa ukrývajú za zvukom.

Deti si môžu poskladať vlastný bezdrôtový reproduktor Bose Speaker Cube a pochopiť, ako funguje dnešná moderná audio technika

Pre uľahčenie zostrojenia vlastného reproduktoru sú všetky konektory jasne označené a vnútorné kusy komponentov sú odolnejšie než zvyčajne, aby mohli vydržať aj drsné zaobchádzanie mladých rúk. Vonkajší vzhľad si môžu deti prispôsobiť s ôsmimi rôznymi siluetami krytov a reproduktor Speaker Cube má aj rôzne farebné LED osvetlenie, ktoré môže pulzovať s rytmom hudby.

Bezdrôtový reproduktor Bose Speaker Cube môže v deťoch prebudiť zvedavosť, ako vlastne funguje zvuk

Po poskladaní získa mladý konštruktér vlastný bezdrôtový reproduktor v tvare kocky s rozmerom strán 12 centimetrov, ktorý váži približne 800 gramov. Spoločnosť Bose tvrdí, že kvalita reprodukovaného zvuku je porovnateľná s jeho ďalšími produktmi a hudba sa dá prehrávať prostredníctvom pripojenia Bluetooth alebo cez 3,5 milimetrový Jack konektor.

Bezdrôtový reproduktor Bose Speaker Cube môže svietiť rôzne farebným LED podsvietením

Balenie obsahuje všetko potrebné pre zostrojenie reproduktora, vrátane nožníc a pásky. Reproduktor Bose Speaker Cube je dostupný za cenu 150 dolárov, len treba mať na pamäti, že sprievodná aplikácia je kompatibilná iba so zariadeniami Apple so systémom iOS 8 a novším. Na druhú stranu, po zložení je reproduktor kompatibilný pre streamovanie hudby z ľubovoľného zariadenia s Bluetooth 3.0.

Bezdrôtový reproduktor Bose Speaker Cube je inovatívna novinka, ktorá vaše deti hravou formou privedie k tajomstvu reprodukcie zvuku