Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

TechBeauty - Technológiami ku kráse

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
13. 6. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Pre väčšinu z nás je často prekvapením to, kde všade nám vyspelé technológie pomôcť, a už dosť dlhú dobu nám pomáhajú aj ku kráse. Čo však asi vo väčšej miere využíva nežnejšie pohlavie. Takže dámy, dávajte dobrý pozor. Máme pre vás blok informácií, ktoré vás budú určite zaujímať. A myslíme si, že ani páni nimi nepohrdnú.

Sonický čistič pleti Luna 2 pomôže dámam zanechať pokožku bez nečistôt, hladkú, sviežu a omladenú len za 60 sekúnd. Zariadenie je navrhnuté tak, aby dôkladne očistilo pleť od mastnoty, nečistôt, make-upu či odumretých kožných buniek pomocou patentovanej, transdermálno-sonickej technológie T-Sonic.

Tá je založená na jemných kmitoch vlákien v počte až 8000 pulzov za minútu, ktoré prenikajú do hlbokých vrstiev pokožky. Sonický čistič Luna 2 je ideálny aj pre použitie s kozmetickými prípravkami, pre ich lepšie vstrebanie sa do pokožky.

Zariadenie Moda vám dokáže na tvári vykúzliť trendové líčenie, ako od profesionálneho vizážistu, a to len za niekoľko sekúnd. Moda v sebe kombinuje najmodernejšiu 3D tlač a skenovaciu technológiu tváre s aplikáciou Moda App v telefóne. V nej si vyberiete typ líčenia, aké sa vám páči.

Aplikácia poskytuje množstvo fotografií známych celebrít aj bežných žien. Po výbere už len stačí vložiť svoju očistenú tvár do otvoru prístroja. Ten vašu tvár v reálnom čase naskenuje a vyhodnotí jej geometrické rysy. Špeciálne trysky následne nanesú minerálne pigmentové farby na tvár, oči, líčka i pery a o 30 sekúnd by ste mali vyzerať k svetu.

Pekný úsmev s perlovo bielymi zubami by mal priniesť systém bielenia zubov s príznačným názvom Pearlsmile. Ten je určený pre kozmetické salóny a zuby dokáže vybieliť už za 20 až 45 minút. Ale bez poškodenia zubnej skloviny. Proces ošetrenia začína zhodnotením farebného odtieňa zubov školeným odborníkom.

Ten následne nasadí aplikátor so šetrným gélom, na ktorý sa svieti LED lampou so studeným svetlom. Proces je po 20tich až 45tich minútach ukončený a výsledkom sú belšie zuby. Proces sa dá opakovať až po želaný odtieň, pričom bielením je možné dosiahnuť belšie zuby až o 9 odtieňov.

Spoločnosť Dyson predstavila štýlový sušič vlasov Supersonic, ktorý sa môže pochváliť drobným motorom V9 so šírkou len 27 milimetrov. Tento digitálny motor má však naozaj poriadnu silu. Je vybavený 13timi lopatkami, ktoré sa točia rýchlosťou až 110 000 otáčok za minútu, pričom motor vysiela iba jednu nepočuteľnú frekvenciu.

To znamená, že jediný zvuk, ktorý budete pri sušení vašich vlasov počuť je ten, ktorý vytvára nápor vzduchu. Fén Supersonic je schopný prevádzky v troch režimoch – rýchly, pravidelný alebo takzvaný stylingový. Používateľ si pritom môže nastaviť rôzne teploty sušenia vlasov.