Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

MWC: Tablet Dell Venue 8 zo série 7000

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
9. 3. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Svoju európsku premiéru v Barcelone zažil tablet Venue 8 zo série 7000 od spoločnosti Dell, ktorý sa svojou hrúbkou 6 milimetrov radí medzi najtenšie tablety na svete. Okrem toho sa tieto tablety môžu pochváliť tromi kamerami s integrovanou 3D technológiou RealSense od Intelu.

Tablet Venue 8 7000 má odolné celohliníkové telo, ktorému dominuje 8,4 palcový OLED displej s rozlíšením 2560 na 1600 bodov. Digitálnu zábavu zintenzívnia predné stereo reproduktory vybavené technológiou MaxxAudio. Predný fotoaparát so svojím rozlíšením 2 megapixely je vhodný na fotenie obľúbených autoportrétov. Zadný fotoaparát zvláda rozlíšenie 8 megapixelov.

Venue 8 7000

Použitá technológia troch kamier RealSense dodá fotografiám tretí rozmer a používateľ tak aj po odfotení môže dotykom prsta napríklad zmeniť zaostrenie na inú časť obrázku. Dajú sa tiež pridať rôzne filtre či zvýrazniť časť záberu samostatne pri výbere popredia alebo pozadia na fotografii. Táto priestorová technológia taktiež umožní používateľovi v záberoch určovať objekty a merať ich dĺžku, šírku a výšku.

Tablety bežia na operačnom systéme Android 4.4 Kit Kat, ktorý poháňa výkonný štvorjadrový procesor Intel Atom Z3580. Operačná pamäť tabletu je vo veľkosti 2GB a vnútorné úložisko pre vaše dáta má kapacitu 16GB, ktorá sa dá rozšíriť pomocou mikroSD slotu. Súčasťou je aj čítačka kariet, ktorá podporuje karty do veľkosti až 512GB.

Venue 8 7000