Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

TWIN Wash System: Dve práčky v jednom zariadení

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
21. 1. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Niektoré práčky používajú podstavec napríklad ako odkladací priestor pre prací prach a aviváž, no LG prichádza s modelom práčky TWIN Wash System, ktorá premenila svoj podstavec na ďalšiu vstavanú mini práčku.

To otvára nové možnosti samotného prania. Práčky totiž vedia prať naraz pri rozdielnych režimoch. Používateľ tak môže využiť spodnú práčku ako rozšírenie hornej a prať špinavé oblečenie oveľa neskôr ako bol navyknutý. To mu môže ušetriť elektrickú energiu, spotrebu vody a čas.

Vo veľkej práčke sa dá napríklad prať farebné a v malej práčke biele oblečenie a naopak. Aj niektoré materiály vyžadujúce iný spôsob prania sa tak dajú oddeliť a vyprať samostatne, čím nestratia svoje vlastnosti a nedôjde k ich poškodeniu.

Obidve práčky v tomto zariadení sú vybavené TurboWash technológiou, ktorá pomocou vysokotlakových trysiek rozstrekuje malé vodné častice cez odev, čo pri rýchlych cykloch odstreďovania urýchľuje samotnú doba prania. Technológia TurboSteam sa zase postará o rýchle vysušenie oblečenia nástrekom horúcej pary, čím ho dezinfikuje a zabraňuje jeho zmršťovaniu. Oblečenie je po tomto procese menej pokrčené.

Práčka TWIN Wash System je vybavená Wi-Fi a NFC pripojením pre komunikáciu s mobilnými zariadeniami a je kompatibilná so službou zasielania správ LG HomeChat.