Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Mars: levitujúci reproduktor vyplní miestnosť zvukom

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
18. 12. 2014
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Prenosných Bluetooth reproduktorov je k dispozícii stále viac a preto sa každý nový kúsok snaží prísť s niečím inovatívnym alebo dizajnovo odlišným od svojich predchodcov. Pri pohľade na prenosný reproduktor Mars vás ako prvé napadne, že tvarom pripomína mimozemské plavidlo, čiže UFO.

A k celému pocitu pomáha aj to, že tento reproduktor sa vznáša vo vzduchu nad svojou dobíjacou základňou pomocou magnetov. Zvuk vychádzajúci z reproduktora šíri po celej miestnosti, pretože zvukové vlny nie sú obmedzované žiadnou konštrukciou a teda celková kvalita zvuku je vyššia ako u podobných zariadení.

Okrem tvaru reproduktora prichádza Mars aj s ďalšími vylepšeniami. V dobíjacej základni, ktorá má tvar valca, je umiestnený aj 9,5 centimetrov vysoký subwoofer a môžete si svoje mobilné zariadenia nabíjať priamo cez základňu pomocou dvoch USB portov.

Diskový reproduktor Mars sa po pripojení k základni automaticky nabíja a aplikácia vo vašom smartfóne môže upraviť hlasitosť reproduktora podľa toho, v akej vzdialenosti sa od neho nachádza používateľ. Reproduktor sám o sebe vydrží hrať na jedno nabitie približne osem hodín. Je vode odolný až do hĺbky 90 centimetrov a tak zvládne aj používanie v náročnejšom teréne, čo môže oceniť najmä športovci.