Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

TS: Lenovo zjednodušuje správu ukladania dát

TS: Lenovo zjednodušuje správu ukladania dát
Autor:
Alžbeta Harry Gavendová
Zverejnené:
25. 11. 2014
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Lenovo oznámila uvedenie najnovšieho prírastku svojho radu aplikácií DOit, ktorý bol navrhnutý s cieľom zlepšiť spôsob ako ľudia môžu spravovať svoje súbory na viacerých platformách a zariadeniach. Lenovo aplikácia REACHit užívateľom umožňuje prístup, usporiadanie, vyhľadávanie a zdieľanie súborov bez ohľadu na to, kde sú uložené a to vďaka jednej jednoduchej aplikácii.

Dnešný užívateľ je stále viac prepojený a počet zariadení, ktoré používa a tiež objem dát, ktoré ukladá neustále rastú. Aplikácia REACHit spravuje viaceré zariadenia a úložiská pripojením k užívateľovmu počítaču, zariadeniu Android alebo iOS ako aj viacerým cloudovým účtom ako sú Google Drive, OneDrive, Dropbox a Box.

REACHit zjednodušuje vyhľadávanie dát vďaka dotykovej obrazovke, grafickému užívateľskému rozhraniu (GUI), ktoré prináša prispôsobiteľné náhľady na filtrovanie, triedenie a prezeranie dát. Užívatelia môžu rýchlo a jednoducho nájsť svoje súbory v rámci zariadení a účtov použitím vyhľadávacieho okienka, ktoré je možné umiestniť na domácu obrazovku alebo používať cez aplikáciu. Pre užívateľov Windows sa REACHit integruje do Windows File Explorer, vďaka čomu môžu vyhľadávať umiestnenie súborov v rámci operačného systému Windows.

Pri editovaní dokumentov pred dôležitou prezentáciou alebo ak ste na cestách, REACHit užívateľom umožňuje presúvať zložky a súbory z telefónu do počítača alebo medzi jednotlivými úložiskami jednoduchým presunutím a pustením súborov v rámci rozhrania aplikácie. Užívatelia taktiež môžu presúvať textové dokumenty, tabuľky a prezentácie v cloudových úložiskách použitím dokumentového editora ZOHO. Dokumenty, obrázky, videá a ďalšie súbory je možné zdieľať s rodinou a priateľmi cez aplikáciu SHAREit, email, stiahnuteľné linky a tiež cez FaceBook alebo Twitter.

"Sme naozaj nadšení zo spustenia REACHit, ale to je len začiatok. Máme veľa skvelých nápadov a prvkov, ktoré budeme používať na zlepšenie vlastností aplikácie REACHit. Ale čo je ešte dôležitejšie, snažíme sa zaviesť model, v rámci ktorého naši zákazníci "hlasujú" o tom, čo by sme mali urobiť ako ďalšie a poskytujú nám spätnú väzbu, ktorá usmerní náš budúci rozvoj," povedal Mark Cohen, viceprezident pre Ecosystem a Cloud Services, Lenovo. "Možnosť dostať sa k akémukoľvek súboru, bez ohľadu na to, kde je uložený, sa príchodom trendu "internetu vecí" rýchlo stala hlavnou potrebou. S aplikáciou REACHit – a s radami našich užívateľov - máme pocit, že môžeme poskytnú zážitky, ktoré sú dnes nielen extrémne trendy, ale tiež sa vyvíjajú, aby našim užívateľom pomáhali pri vyhľadaní a spravovaní ich obsahu - nech sa nachádzajú kdekoľvek.”

Ceny a dostupnosť

REACHit bude predinštalovaná na všetkých systémoch značky Lenovo od začiatku roku 2015. Aplikácia je dostupná na stiahnutie zadarmo na Lenovo.com, v obchode Google Play store a tiež na Apple App Store.

(Zdroj: TS Lenovo)