Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

O pár týždňov spoznáme hodinky od Microsoftu

O pár týždňov spoznáme hodinky od Microsoftu
Autor:
Alžbeta Harry Gavendová
Zverejnené:
20. 10. 2014
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

V najbližších týždňoch by sme sa mali konečne dočkať inteligentných hodiniek od spoločnosti Microsoft – tá totiž nechce, samozrejme, zaostávať za všetkými tech-velikánmi, ktorí už svoje smartwatch predstavili. Do Vianoc by sa preto mali objaviť v obchodoch.

Náznaky týkajúce sa inteligentných hodiniek od Microsoftu sme tu mali už dávnejšie, no treba uviesť skutočnosti na správnu mieru. Microsoft už inteligentné hodinky predstavili – a to v roku 2004. Neboli to však hodinky v dnešnom inteligentom ponímaní, aj keď dokázali už vtedy posielať správy z Windows Messengeru pomocou rádiového FM signálu, či dokonca informovali o počasí a stave na burze.

V rámci pripravovaných, nových hodiniek sa však potvrdzujú postupne správy, že pôjde skôr o fitness náramok – jeho funkcie sú zamerané prevažne na fitness aktivity. Zistíte tak počet svojich krokov, spálené kalórie, srdcový tep. Batéria by mala vydržať dva dni a najzaujímavejšou správou je práve podpora všetkých troch známych platforiem – okrem Windows Phone sa teda stretneme aj s iOS a Androidom. Práve to môže na trhu rozhodne zavážiť.