Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Yoga 3 Pro s náramkovými hodinkami?

Autor:
Alžbeta Harry Gavendová
Zverejnené:
10. 10. 2014
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Lenovo je tu s novinkou, o ktorej sa šepkalo ešte pred výstavou IFA, no nakoniec sme sa jej nedočkali. O mesiac neskôr sa však už hlási k slovu samotná Yoga 3 Pro. Séria Yoga sa zapísala do povedomia najmä pre svoju flexibilitu.

Lenovo IdeaPad Yoga 3 Pro je tu v tenšom prevedení, ako jeho predchodca s číslom dva. Teraz sa tak stretneme s ultrabookom hrúbky len 12,7 mm. Hmotnosť poklesla tiež, a to asi o 200 g, čo v konečnom dôsledku znamená 1,18 kg. Vďaka unikátnemu kĺbu sa dokáže preklopiť o 360 stupňov, dá sa teda klasicky použiť ako tablet, prezentačný mód, stan alebo normálny laptop. Kĺb sa skladá z 813 častí z hliníka a ocele, čo má zaručiť poriadnu pevnosť. Pri dizajne sa tento raz inšpirovali vývojári náramkom, s akým sa stretávame pri hodinkách. Napokon, posúďte sami.

Dotykový displej veľkosti 13,3 palca má jemné QHD rozlíšenie (3200 x 1800). Vo vnútri sa nachádza najnovší procesor Intel s pasívnym chladením a označením M-70 a nechýba SSD disk vo verzii 128 a 512 GB. Pamäť RAM má kapacitu 8 GB a batéria je tu s výdržou až 9 hodín. Zaujímavosťou je jej nabíjanie – je vstavaná a energiu k nej vedie USB 2.0 konektor. Na trhu sa zjaví už tento mesiac a časom aj s novým OS Windows 10.