Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Sony Xperia Z3 klope na dvere

Sony Xperia Z3 klope na dvere
Autor:
Alžbeta Harry Gavendová
Zverejnené:
3. 7. 2014
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Pripravovaný smartfón Sony Xperia Z3 sa predvedie s procesorom Snapdragon 801 taktovaným na 2,5 GHz. K tomu nebude chýbať podpora 2 GB operačnej pamäte RAM a grafiku bude mať na starosti Adreno 330. Je možné, že novinka sa predstaví na prelome augusta a septembra.

Nie je to tak dávno, čo svetlo sveta oficiálne uzrela Sony Xperia Z2 a už sú tu prvé náznaky, ako vyzerá či čo bude obsahovať nová Z3 a Z3 Compact. Kým iní výrobcovia majú vo svojich zmenšených verzoách slávnych smartfónov oklieštené funkcie v porovnaní s originálmi, Sony má iný pohľad na vec. Ponúka stále rovnaký výkon, no v menšom podaní. Rovnako to bude aj u Xperie Z3 Compact. Uhlopriečka však bude, samozrejme, menšia, teda jej veľkosť bude 4,5 palca. Rozlíšenie však bude rovnaké – 1,280 x 720 pixelov.

Pripravovaný smartfón Z3 sa predvedie so Snapdragonom 801 taktovaným na 2,5 GHz a grafiku bude mať na starosti Adreno 330. K tomu nebude chýbať podpora 2 GB operačnej pamäte RAM. Fotoaparáty budú klasicky dva, ten predný s rozlíšením 2,1 mpx a zadný so známymi 20,7 mpx. Z uniknutých screenshotov vieme, že operačný systém bude tvoriť Android verzie KitKat 4.4.2.

                                    Sony Z3

Dátum uvedenia nie je známy, no povráva sa o prelome augusta/septembra, prípadne na septembrovej IFA v Berlíne. Sony totiž zvykne ukázať tak dva dôležité smartfóny v priebehu roka.